woensdag 20 januari 2016

Tuinslang met sproeier

Specialistisch advies nodig? De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Altijd de scherpste deals. Voor 22u bestel morgen in huis.


Achteraf betalen mogelijk.

Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Bij Praxis vindt je alles voor de bewatering van jouw tuin.


Tuinbewatering: sproeien met tuinslang , sproeier of gieter. Het is dan belangrijk om de grond af en toe nat te sproeien, zodat je tuin mooi blijft. Nieuwe tuinslang nodig Vergelijk tuinslangen en profiteer van de laatste aanbiedingen op BESLIST.


Tevens dient u bij de aanschaf van een sproeier rekening te houden met de soort sproeistraal. Immers voor zaaigoed dient u een sproeier aan te schaffen met nevelstan terwijl u voor een gazon ook een harde straal kunt gebruiken zonder dat hierbij het gras beschadigd raakt.

Tuinslangen zijn er in diverse soorten, maten en lengtes. Belangrijk bij een tuinslang is dat hij niet snel in de knoop kan raken. Met een tuinslang die aan de buitenkant extra verstevigd is heb je minder kans op een knoop.


Zeer flexibele, uitbreidende premium tuinslang van professionele kwaliteit met roestvrije messing schroefverbindingen. De multifunctionele spuitkop heeft functies en is bedekt met rubber voor een perfecte grip. De waterdruk kan worden geregeld via een schuifregelaar direct op het pistool. Deze spiraalslang is in opgerolde toestand ca.


Wordt compleet geleverd met koppelstukken en een sproeier met verstelbare waterstraal. Ben jij niet zo van het klussen, maar heb je wel groene vingers, dan zal je bij KINZO ook vinden wat je wil. Zo houd jij je tuin makkelijk mooi met de tuinsproeiers, snoeischaren, onkruidverwijderaars van het merk.


Zowel binnen als buiten kan jij ieder klusje klaren met KINZO en je tuin en huis zullen er prachtig uitzien. Met behulp van een watertimer met regensensor hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken, want dankzij dit slimme apparaat heeft u ook niet te maken met onnodige verspilling van water op dagen dat er een regenbuitje is gevallen. Verschillende soorten tuinsproeiers. Op tuinslang -expert vindt u verschillende soorten tuinsproeiers.


Mooie producten op grote prijzen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Morgen al in huis vanaf €14. De Gardena AquaRoll S is een zeer complete slangenwagen set voor het geven van water in de kleinere tuin. Dankzij het compacte formaat neemt het opbergen van jouw tuinslang slechts beperkt ruimte in beslag.


Bovendien zal de tuinslang altijd netjes opgeborgen kunnen worden zonder enige ergernis. Ervaar dat nu zelf met deze gave dino sproeier ! Sluit de tuinslang aan op het blauwe reptiel en koel met warm weer lekker af met de druppels die uit zijn hoofd sproeien! Deze dino ziet er niet alleen leuk uit, je kan er ook leuke.


Kenmerken: Licht gewicht, compact en duurzaam. Kinzo Flexibele tuinslang - meter met spuitpistool. Sproeiers met afstelbare waterstraal. Uitermate geschikt voor bloemen, kwetsbare planten en potplanten.


Vorstbescherming Nieuw - spuitmonden, sproeiers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts