vrijdag 15 januari 2016

Antifouling verf

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Zoek naar krijtverf kleuren op de nieuwe KensaQ. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Harde antifouling Het is de slijtvaste variant van het product, om daar goed en langdurig gebruik van te maken. De biociden in het product worden geleidelijk afgegeven, waardoor de boot goed beschermd is tegen aangroei door algen, schaaldieren en zeepokken. Zelfslijpende antifouling De stroming van het water zal steeds een laagje verf afsluiten.

Dus als de onderlaag door de antifouling heen te zien is, is het duidelijk dat er weer een nieuwe laag aangebracht moet worden. Door de overheid wordt verplicht dat een antifouling een goedkeuringsnummer heeft. Alle antifouling die Verfgroothandel.


Echter, voor de professionele vaart zijn er andere eisen. Bescherm uw boot tegen aangroei, zoals schelpdieren, zeewier en slijm. Met een antifouling van International. De eigenschap van zachte antifouling is dat tijdens het varen telkens een laagje van de antifouling afslijt, hierdoor komen de biociden uit de antifouling vrij.


Uiteindelijk slijt de zachte antifouling weg. Het is aan te raden om aangroeiwerende verf ( antifouling ) in het voorjaar aan te brengen.

Het schip moet dan wel een aantal dagen later te water gelaten worden. Net als bij andere soorten coating is een goede voorbereiding het halve werk. Kijk ook op het etiket van de fabrikant over de optimale aanbreng tijd. Antifouling beschermt uw schip tegen aangroei. Het gevolg is dat het schip zich niet meer optimaal door het water kan voortbewegen en wordt afgeremd.


Dit is ook nadelig voor het brandstofgebruik en de levensduur van het. Interspeed Extra NL zorgt voor een hard oppervlak dat u kunt polijsten tot een extreem glad oppervlak. Leverbaar in vier heldere kleuren, waaronder wit. Geef onze specialisten aan om welke toepassing het jou gaat. We kunnen je dan goed aangeven welke bootverf daarvoor goed geschikt is.


Specifiek voor boven de waterlijn of juist daaronder, bijvoorbeeld om aangroei te weren met de juiste antifouling. Wij hebben veel ervaring met verf voor boten en jachten. De uitvinder van de antifouling verf is kapitein Ferdinand Gravert.


In de tussentijd is er veel innovatie geweest op het gebied van antifouling , en hoef je je boot in ieder geval niet meer in te smeren met walvisolie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 295.


De koperverbinding (biocide) in de verf zorgt hiervoor. Wanneer uw onderwaterschip niet is voorzien van antifouling dan zal er aangroei plaats vinden van algen en andere organismes.

De meest gebruikte antifouling (‘zelfslijpende’) gaat niet alleen de aangroei tegen, maar slijpt tijdens het varen ook af. Ook als de boot stilligt komt er koper in het water terecht. Er is ook zelfslijpende verf met zink. Het geeft een seizoen lang bescherming op zeil- en moterboten.


Zoals eerder genoemd is de nieuwe Jotun SeaForce een zelfslijpende antifouling , dit betekend dat de antifouling zelf flinterdunne laagjes verf los laat tijdens het varen. Het los laten van deze laagjes gebeurd geleidelijk en kan tot wel twee vaarseizoenen mee gaan. Het verschil van SeaForce (SPL) t. Wij zijn dé specialist in verf en elektromotoren voor boten.


Hier kunt u bootverf selecteren aan de hand van het bouwmateriaal van uw schip. Van primer tot en met aflak of antifouling , u vindt het gemakkelijk op Verfschilderen. Mail of chat met ons, wij helpen u graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts