woensdag 27 januari 2016

Luxaflex 210 breed

En vraag een gratis monster aan. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Zo vind je eenvoudig de jaloezieën of luxaflex die passen bij jouw stijl. Zowel in de winkel als online kun je het assortiment bekijken en jaloezieën op maat kopen. Zijn je jaloezieën toch iets te breed ? In de winkel laat je ze makkelijk op maat maken!


Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Decomode in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Het uni crème rolgordijn van Decomode is verduisterend en gemakkelijk te bedienen. Dit rolgordijn is 210cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel hoogte als breedte op maat te maken.


Jij bent op zoek naar nieuwe jaloezieën? Dan zit je hier helemaal goed. De jaloezieën zijn al jaren een begrip in Nederlan maar ook ver daar buiten. Echter is dit niet de officiële naam voor de jaloezieën, luxaflex is namelijk een merknaam.


Meestal is het heerlijk om zonnestralen binnen te laten, maar soms willen we de zon graag buiten de deur houden. Dan komt een rolgordijn goed van pas. Groot aanbod in jaloezieën.


Vind jouw jaloezieën op JYSK. Een op maat gemaakt rolgordijn kan altijd geleverd worden in een breedte van 2cm. De breedte die je invoert is de breedte van het totale eindproduct, dus niet de breedte van de stof.


De levertijd van op maat gemaakte producten is werkdagen, voor standaardmaten bedraagt de levertijd werkdagen! Al vanaf €Houten Jaloezieen op maat. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie!


Of bezoek één van onze winkels. Ja wij leveren standaard een houten afdeklat in dezelfde breedte als uw jaloezie. Bepaal zelf je lichtinval door de lamellen te. De lengte van uw bedieningskoorden wordt dan ook uw opgegeven installatiehoogte – meter.


Luxaflex brede lamellen 2. Let op: vult u geen montagehoogte in bij uw bestelling, dan worden alle bedieningskoorden standaard op meter lengte geleverd. Lamellen vind je in alle soorten en maten op de website van Leen Bakker. Stel jouw aluminium jaloezieën 25mm samen. Onze producten zijn simpel in elkaar te monteren, binnen minuten gemakkelijk schoongemaakt, met jaar garantie, Nederlands product op maat gemaakt tot meter breed en lang. Aluminium Jaloezieen 50mm.


Jaloezieën op maat bestel je voordelig op Raamdecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts