dinsdag 19 januari 2016

Hondenkussen 60 x 80

Hondenjasjes nu al vanaf € 61! Bespaar tot wel via kiesproduct. Nu voor € 14en gratis levering Voor 22:bestel morgen in huis. Ligkussen highland grey 1cm.


De hoes (afritsbaar) is gemaakt van polyester en de vulling is polyester vezel. Dit zachte kussen is ingedeeld in verschillende gekleurde vlakken, wat het kussen net even anders maar dan andere hondenkussens.

Snuggle Bed Cody Curdoroy cm. Het kan dienen als een heerlijk kussen, of als een uniek knus nestje voor jouw hond. Dit prachtige kussen heeft functies.


Het kussen heeft een unieke slaapzak welke is voorzien van teddy stof. De tijk is van polyesther en de vulling is van holle. Robuust hondenkussen met water- en vuilafstotende bekleding, ideaal voor onderweg, gevoerd voor een aangenaam ligcomfort, omkeerbaar,. Twijfelt u over de maat die voor uw hond geschikt is, bekijk dan de volgende pagina: Hoe groot moet een hondenkussen zijn? Onze hondenkussens zijn de ideale keuze voor een comfortabele ligplaats voor je hond.


Het bed is gevuld met een siliconenvezels en wol.

Kies uit 2producten vanaf € 195. Luxe canvas lounger met canvas bot. Bij dit hondenkussen zijn de naden gestikt met dikker garen, waardoor. Maak je geen gebruik van een bench?


De benchkussens zijn ook prima te gebruiken zonder bench. Op zoek naar een hondenkussen in een leuke print? Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten hondenkussens.


Ga voor een Velboa hondenkussen bedrukt met dierenprint. Een extra dik hondenkussen ? Een van de Riwibag hondenkussens sluit hier op aan. Dit materiaal zorgt ervoor dat het hondenbed de eigen lichaamswarmte van uw hond veel beter vast houdt. Ook kunnen ze een goede aanvulling zijn op een bench of mand om deze extra comfortabel te maken.


Een goed hondenkussen voorkomt stijfheid en doorligplekken en maakt van jouw hond of puppy een blij beestje. Jijzelf slaapt ook het best op een goed matras en dat is voor je hond niet anders. Bij Intratuin vind je diverse soorten kleine en grote hondenkussens met leuke designs die ook nog eens mooi staan in je interieur!


Het RD hondenkussen is een top-product van de beste kwaliteit. U kunt uw hond dan ook geen groter plezier doen dan met dit hondenkussen. Ze liggen heerlijk comfortabel en uw hond rust of slaapt er dan ook graag op.


Het hondenbed Jumbo is leverbaar in diverse kleuren en dessins.

In ons assortiment treft u natuurlijk hondenkussens aan, maar wij hebben ook hondenmanden en benchkussens. De hondenmanden in onze collectie zijn gemaakt van stof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts