woensdag 20 januari 2016

Kleine bijkeuken inrichten

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!

De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! En dat kan met de leukste items van Xenos, je vind er mooie wasmanden, handige opbergbakken en nog veel meer wat van pas kan komen in je bijkeuken.


Dit hokje is ooit een kleine bijkeuken geweest, die vooral werd gebruikt om de was te doen. Bij een verbouwing werd dit een keukentje.

Een mooie, lichte afwerking in combinatie met een raam voor natuurlijke lichtinval maakt het een keurige keuken die best ruim lijkt te zijn. Een kleine bijkeuken inrichten is daarom ook niet eenvoudig. Was en water Twee apparaten die niet weg te denken zijn uit de meeste bijkeukens , zijn de wasmachine en de droger. Als het in de winter de bijkeuken te koud wordt ‘s nachts kun je de mand in de woonkamer zetten.


Maar juist in de zomer als het warm is kan de bijkeuken een goede plek zijn voor een hond om zich koel te houden. Vooral als je kleine kinderen hebt zijn schoonmaakmiddelen gevaarlijk, als ze binnen handbereik zijn. Het startpunt om te bepalen hoe je de bijkeuken inrichting wilt, is door te kijken naar het formaat van de ruimte.


Hoe groter de bijkeuken , hoe meer uitgebreider je het kunt inrichten. Als het om een kleine ruimte gaat, is het verstandig om een verlanglijstje te maken met prioriteiten. Bij de keuken, direct naast de grote Amerikaanse koelkast, is de bijkeuken ingericht. Net als de bijkeken van Teresa en Cha zijn alle wanden ook betegeld met witte metrotegels.


Deze zijn ingericht met mooie houten wandplanken, waar potten, pannen en servies op geplaatst zijn. Echt ideaal zo’n ruimte vaak naast of achter de keuken, maar deze bijkeuken inrichten wordt vaak vergeten. Meestal komt een bijkeuken uit in de tuin. Aan het inrichten van een bijkeuken wordt meestal minder aandacht geschonken dan aan het inrichten van bijvoorbeeld een woonkamer of een slaapkamer.


Bekijk het bord bijkeuken inrichting van iversluis op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Wasruimtes, Wasruimte design en Interieur. Er zijn allemaal makkelijke tips waardoor je bijkeuken een super handige opbergplek wordt voor je schoenen, sportspullen en misschien wel de wasmachine en droger. Een bijkeuken is vaak erg klein , maar er moeten wel veel spullen in. Dus moet u uw bijkeuken toch opnieuw inrichten ? Dan is de wastoren dé oplossing. Geruisloos wassen, heerlijk opgeruimd.


Een wastoren is geschikt voor alle wasmachine en drogers met standaardafmetingen. Gaat u uw bijkeuken opnieuw inrichten , dan is het een aanrader beide machines in een wastoren te plaatsen. Bestel woonkamerinrichtingen online.


Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Bijkeuken inrichten Mensen met een bijkeuken hebben eigenlijk een luxeprobleewaar en hoe gaan ze die kleine , maar toch zeer nuttige ruimte eigenlijk inrichten ? De bijkeuken kan gezien worden als een verlenging van de echte keuken en biedt op die manier ruimte aan extra keukenapparaten (bijvoorbeeld de magnetron), een extra koelkast en een extra vriezer. Kleine Bijkeuken Inrichten. Eigenlijk zou u de bijkeuken veel liever wat georganiseerder zien.


Gewoon, een opgeruimde plek om te wassen, te drogen en uw voorraadkast kunt bijvullen. Dan helpen we u graag met een slimme indeling voor een opgeruimde bijkeuken. De bijkeuken , ook wel achterkeuken genoem is een wat kleinere ruimte die meestal aan de keuken grenst.


Vooral voor huishoudelijke taken en het plaatsen van de wasmachine of droger is de bijkeuken een populaire plek. Toch kan wassen een stuk prettiger en handiger worden wanneer de wasruimte goed is ingericht. Met wat praktische tips en leuke weetjes kun je de waskamer omtoveren in een gezellige, mooie en efficiënte ruimte waar wassen (bijna) een plezier wordt.


Het inrichten van de bijkeuken staat bij veel huishoudens niet op het prioriteitenlijstje. En dat is jammer, want met een beetje aandacht voor de inrichting van uw bijkeuken vergroot u uw woongenot. Hoe richt u de bijkeuken in?


Start met een snelle inventarisatie: wat staat er (of moet er komen te staan) in uw bijkeuken ? De wasmachine (en droger) iedereen heeft er bijna wel één of een combinatie van deze thuis staan. Vaak op de zolder , de bijkeuken , in de badkamer of een apart ‘was en droog’ kamertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts