woensdag 20 januari 2016

Aardetinten woonkamer

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment woonkamer. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Dagelijks woontrends ontdekken en wooninspiratie opdoen! Aardetinten en natuurlijke woonaccessoires. Of combineer aardetinten met zachtroze.


Aardetinten woonkamer

Kies voor wat roze accessoires of pak echt flink uit met een zachtroze bank. Een populaire keuze in het interieur zijn aardetinten , vooral in de woonkamer worden deze kleuren veel gebruikt. Ook kleuren als bruin, geel tinten, rood tinten en zachtgroen vallen onder aardetinten. Steengoed: aardetinten in huis.


De rauwe structuur en natuurlijke uitstraling van steen laat zich prachtig vertalen naar stof, behang en verf. Lang leve het stenen tijdperk! Witte woonkamer met aardetinten. In deze witte woonkamer vind je een mix van Europa en Azie. De koffietafel en de vaas komen uit Viëtnam, de andere items komen bijna allemaal uit Denemarken.


Aardetinten woonkamer

Met veel wit, een beetje grijs en enkele kleurige items creëer je een sfeer waar Scandinavisch wonen bekend om staat. In de woonkamer kan je bijvoorbeeld mooie sterke contrasten creëren tussen de vloer en de muren, maar ook in de meubels en accessoires. Tussen de vloer en de vloerklee tussen de bank en de kussens, tussen de stoelen en de eettafel, noem maar op.


Het is heel mooi om de verschillende aardetinten met elkaar te combineren. Ondanks dat het eigenlijk verschillende kleuren zijn, passen ze omdat ze dezelfde tint soort zijn, eigenlijk allemaal bij elkaar. Wanneer je gebruikmaakt van aardetinten zoals terracota, zand-kleuren, warme grijstinten en lindegroen creëer je een rustigevend zuiders gevoel in de woonkamer.


Aardetinten woonkamer

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. De ideale living om je hoofd leeg te maken en helemaal tot rust te komen. Zo’n twee weken geleden kreeg onze woonkamer een make-over met de kleur Spiced Honey. En nu kon natuurlijk onze eetkamer niet achterblijven! Voorbeeld van schilderij blokken met aardetint in het woonkamer interieur aan de muur.


Creëer een werelds gevoel met warme aardetinten. Schilder je wanden warm terracotta voor een uitnodigende sfeer. Zo voor en na kun je voor jezelf bepalen of je ook wat woonaccessoires in de nieuwe tinten wilt aanschaffen.


De aardetinten komen veelal ook prachtig tot hun recht zonder al te veel ‘toeters en bellen’. Denk ‘rust’, natuurlijke materialen, gekleurd glas, robuuste planten en stoer aardewerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts