donderdag 14 januari 2016

Zekeringsring

Veerringen tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online.


Zekeringsring

DIN 4- A- RVS (INOX) Selecteer diameter. Een borgring, veerring of zekeringsring is een ring die voorkomt dat onderdelen zoals moeren losraken als gevolg van bijvoorbeeld trilling. FK- Enkel en dubbel gewonden lamellen zekeringsringen. Ze zijn er in zowel enkel gewonden als dubbel.


Het is licht van gewicht, zeer corrosiebestendig, biologisch inert, bestand tegen extreme temperatuurschommelingen en heeft een gunstige sterkte-massaverhouding. DIN Din4type: A: noemmaat. Ga terug Filter op kenmerk. Toon filters Verberg filters. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


Zekeringsring

Alle merken Klusaccessoires. Staal zinc-flake gecoat ( zinklamellen ) flZnnc-480h-L ( - ?m ). De zinc-flake coating ( zinklamellen ) is een duurzame corrosiebescherming op basis van zink en aluminium, Chroom (VI) vrij. De corrosiebescherming is vele malen hoger dan een zuivere zinklaag met gelijke laagdikte.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. U kunt hier een account aanvragen.


Zekeringsring

Zekeringsring voor boringen DIN 4Staal - 12xmm. Inocx heeft een snelle levering. Scherp geprijsde zekeringsringen kopen? Gratis bouwtechnisch advies. Cookies helpen ons om onze diensten te leveren.


Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Offertemap Contact Werken bij Nooteboom Nederlands English Deutsch Français Español polski Menu Menu. As- zekeringsring Reely Geschikt voor asdiameter: mm stuks Asborgringen (geschikt voor groeven met mm diameter), stuks De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.


Zekeringsring

Met een groot aantal kleuren. Borgringen kopen: laagste prijsgarantie! Winkelmand: (leeg) Bekijk hele assortiment. Metalen rood gelakte kist met twee sluitingen en losse kunststof inzetbakjes.


Fietszadel vervangen Zelf je fietszadel vervangen. Soms kan het zijn dat het zadel van je fiets kapot is of dat deze wellicht gewoon niet lekker zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts