maandag 18 januari 2016

Stadhuis keulen

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.

Keulen is beoordeeld met een 2. Het gebouw liep enorm veel schade op door de Tweede Wereldoorlog. Het stadhuis van vandaag staat op de fundamenten daarvan. Door de eeuwen heen zijn er echter steeds nieuwe onderdelen aan het gebouw toegevoegd. De toren van het gebouw dateert uit de vroege 15de eeuw. Praktische informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden, reistips, accommodatie en meer.


Opvallend element van het stadhuis is de toren. De Rathausturm is gedecoreerd met beelden.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog liep het gebouw ernstige schade op. Enkel de toren van het gebouw dateert nog uit de 15de eeuw. Doorheen de eeuwen werden er nieuwe onderdelen aan het stadhuis toegevoegd waardoor zowel gotische als renaissancistische elementen elkaar.


Het schitterende stadhuis bestaat uit drie delen. Het gemeentehuis, Spaans gebouw en het Pretorium. Getuigenissen van burgerlijke successen zijn het pand van het Rathaus en de Gürzenich.


Praetorium, ondergrondse Romeinse tempelruïne onder het Rathaus. Ingang Kleine Budengasse De oude stadsmuur. De gevels van het pand zijn mooi versierd en er zijn diverse torentjes. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Ook van binnen is het stadhuis de moeite waard.


Je vindt er onder meer diverse wandschilderingen. Als je langs het stadhuis loopt, kun je het pand met de wapperende vlaggen niet missen. Het Keulse raadhuis ( stadhuis ) aan de Alter Markt is door verschillende aanpassingen een allegaartje van bouwstijlen en vormen.


Binnenin kan je de prachtige zalen, versierd met gotische beelden, bezichtigen en ook de prachtige binnentuin met schitterende loggia. Het indrukwekkende historische gebouw beschikt over een aantal torens, waaronder één zeer hoge. Het gezicht van de stad en één van de belangrijkste bezienswaardigheden.


Wanneer ik een stad bezoek, ben ik altijd benieuwd naar hoe het stadhuis eruit ziet.

Sommige delen van het stadhuis zijn al in het begin van de vijftiende eeuw gebouwd. Daarnaast is het de grootste kathedraal in Duitsland en tevens een van de grootste in heel Europa. Zie Stadhuis zonder te wachten! Boek tickets en tours online en bespaar.


Het was het duurste bouwwerk van alle monumentale gebouwen die aan het einde van de 19e eeuw langs de net aangelegde Ringstrasse werden opgetrokken. Als u contact opnemen met een Stadhuis in Simmerath, Noord-rijnland-westfalen, een stad die behoort tot Duitslan we bieden wij al uw informatie. Je wandelt door de steegjes aan de kant van de nachtwaker en ontdekt mooie maar ook griezelige dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts