vrijdag 15 januari 2016

Fotolijst zonder rand

Bestel nú snel uw Lijsten. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Specialistisch advies nodig? Alle fotolijsten vind je op beslist.

Randloos betekent dus een fotolijst zonder rand en alleen een glas voor uw afbeelding. Het glas wordt vastgezet aan het achterboard door een aantal clips. U heeft dus gekozen voor een randloze fotolijst , ook wel randloze wissellijst genoemd.


Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Zo vind je bij ons zowel vierkante fotolijsten in formaat 30x30cm als het minder gebruikelijke formaat 40x60cm. De wissellijst kan ook goed gebruikt worden als fotolijst. Door ons brede assortiment aan wissellijsten in diverse formaten, kunnen deze ook als kleine of grote fotolijsten dienen.


Een wissellijst inspireert.

Wissellijsten kunnen bij verschillende doeleinden en stijlen van pas komen. Snelle levering van uw fotolijsten , met dagen niet goed geld terug garantie. Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Fotolijst Randloos Helderglas, omlijsting van Glas. Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste fotolijst voor jouw kleintje.


Altijd als cadeau verpakt! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst? Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design.


Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s. Randloze fotolijsten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Deze clipslijsten hebben helder glas, een mdf-rug en extra ophangers op alle formaten vanaf 30x40cm.

GERSTAECKER wissellijst zonder rand - Zeer gunstig geprijs eenvoudig en praktisch. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Ovaal, hangend fotolijstje met een zilveren rand gemaakt door Hermann Bauer, nieuw in geschenkverpakking.


Dit fotolijstje kan alleen hangend gebruikt worden, u kunt er meerdere aan elkaar hangen, het onderste oogje is open zodat u er een lijstje aan kunt hangen. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts