donderdag 21 januari 2016

Loungeset zwart wit

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Kies uit producten vanaf € 1395. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


De Monza Chaise Longue loungeset heeft mooi zwart vlechtwerk en antraciet kleurige kussens.

Het onderstel is gemaakt van aluminium wat deze set geschikt maakt het hele jaar door buiten te blijven staan. Deze loungeset bestaat uit een zit element Links, Chaise longe en een koffietafel met glasplaat. Afmetingen (lxbxh): 206(l) x 177(d) x 63(h). Dit tuinmeubel is gemaakt van wicker_vlechtwerk en vraagt weinig onderhoud. Dit artikel is onderdeel van het tuinmeubelmerk: Hartman.


Een ruim assortiment van mooie loungebanken vind je hier Profiteer direct van de beste sale aanbiedingen online Vergelijk alle lounche sets online van de beste shops en krijg de beste prijs. Op zoek naar een nieuwe en goedkope loungeset ? Geniet van de zomerse dagen in je tuin of balkon.

Heb je een strakke tuin, dan zal een zwart of wit loungeset mooi staan, in een groene tuin kan je ook kiezen voor natuurlijke tinten zoals een lichtgrijs of zandkleurig frame. Ook mogelijk: een lounge dining sets in aluminium. Dit is een combinatie van een tuinset en een loungeset.


Het heeft het comfort van een loungeset , maar heeft de hoge zit van een tuinset, waardoor je comfortabel kan dineren in de tuin. Tuinset schoonmaken en onderhouden. Jouw tuinset behoudt zijn kwaliteit langer wanneer je het goed onderhoudt. In principe vereisen deze sets minimale aandacht.


Onderhoud van een loungeset. Het onderhouden van een loungeset is belangrijk voor het verlengen van de levensduur. Afhankelijk van het materiaal van een loungeset zijn verschillende manieren mogelijk om je set schoon te houden of schoon te maken: Wicker is eenvoudig schoon te maken met warm water, zeep en een borstel.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze hoogwaardige loungeset combineert stijl met functionaliteit en zal de blikvanger van je tuin. Mijn ex kwam langs met drie honden.


Loungeset textileen aluminium zwart en wit 17-delig.

Toen zij weg was, heel veel honden haren op de kussens. Ga niet zitten zeiken dat ik zelf die zwarte set heb gekocht, ja dat is zo. Voor de rest ben ik tevreden. Aluminium loungeset bestellen. Je kunt de aluminium loungeset heel gemakkelijk online bestellen, waardoor we deze gewoon thuis bij je af komen leveren.


Je betaalt uiteraard geen verzendkosten voor de verzending van de complete set. Indien je liever bij ons langskomt in de showroom is dat ook mogelijk, zodat je de loungeset zelf op kunt komen halen. Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin.


Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset. Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts