dinsdag 26 januari 2016

Glasplaat keuken

Maak van je huis een thuis. De mooiste natuur afbeeldingen. Prachtig en functioneel spatscherm! Spatschermen voor levensgenieters. Veel maten, altijd full colour.


Mooie afbeelding als spatscherm.

Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Glasplaat Voor In De Keuken , Eenvoudig Online Te Bestellen. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland.


Vind je het effect van een glasplaat op de achterwand in je keuken mooi, maar wil je in plaats van een effen kleur liever een foto op de keukenachterwand? Het is mogelijk om een zelf aangeleverde foto of afbeelding op de keukenachterwand achter de glasplaat te laten zetten. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look!


In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast.

Algemene informatie keuken achterwand. Je kunt ervoor kiezen een volledige muur te laten bekleden met glas. Maar alleen een glasplaat achter het fornuis is natuurlijk ook een optie.


Wanneer je van de wand een echte eyecatcher wilt maken kies je bijvoorbeeld voor een opvallende kleur. Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben. Glazen achterwanden maken uw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken. De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden.


Het glas wordt op maat gemaakt zodat het perfect in de keuken past. Al onze glasplaten zijn van gehard veiligheidsglas en hierdoor keer sterker dan ongehard glas. Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden. Kies uit de vele ontwerpen en maten. Glas wand keuken : Meten is weten.


Het opmeten en plaatsen van een glaswand in keukens moet nauwkeurig gebeuren omdat we de glas wand voor uw keuken zo strak ( ± mm) mogelijk willen plaatsen. Uitsparingen voor bijvoorbeeld hoeken, stopcontacten en lepelrekken zijn tegen meerprijs mogelijk in de glasplaat voor de keuken. Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen.


Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Een glazen spatwand in de keuken is bovendien eenvoudig proper te maken. De wand is glad en wordt doorgaans uit één stuk vervaardigd (afhankelijk van hoe groot de glasplaat is), waardoor de glazen spatwand geen voegen heeft.

Een spatwand in glas trekt meteen de. Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden. Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal. Zoek naar landelijke woonwinkels op de nieuwe KensaQ. Houdt uw keuken mooi en netjes.


Van hele badkamer tot onderdeel. Het glas voor een keuken achterwand berekenen wij dus per vierkante meter. Ook berekenen wij een vast bedrag voor inmeten en plaatsen.


Doordat een glazen keuken achterwand werken met millimeters is, wordt de glasplaat pas ingemeten wanneer de keuken geplaatst is. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! De glasplaat wordt met rvs schroefbevestigingset bevestigd aan de muur.


Iedere dag brengen we veel tijd door in de keuken en in veel huizen is de keuken goed te zien vanuit de woonkamer. Je kunt je keuken eenvoudig origineel aankleden en decoreren met de wanddecoraties van wall-art. Voor achter de kookplaat hebben we een prachtig assortiment glazen spatschermen welke je kunt gebruiken als achterwand in je keuken. Prijsvoorbeeld 2: glasplaat achter fornuis. De richtprijs van onderstaande glasplaat achter het fornuis inclusief de plinten is ca.


BTW, inmeting en plaatsing. Glas bestellen via internet, het kan! Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Bezorgd of Gratis afhalen Rotterdam - Amsterdam - Heerenveen - Enschede - Oosterhout NB.


In een aantal keukens heb ik de spatwand van aluminium gezien. Met onze unieke collectie. Vooral in en strakke, moderne keuken kan het een oplossing zijn. Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen.


In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts