vrijdag 22 januari 2016

Diploma inlijsten

Laat je diploma door Kunstspiegel inlijsten. Wat goed dat jij je diploma heb behaald! Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van kunstwerken en kunnen dan ook jou diploma professioneel inlijsten ! Tevens beschermt de inlijsting uw document, door de juiste glaskeuze te maken.


Zegels, speldjes of medailles kunnen erbij ingelijst worden, een afstand van het glas zorgt er dan voor dat het werk goed behouden blijft.

Uitermate geschikt voor papiersoorten met een geschepte ran objecten waarbij het detail tot aan de rand doorloopt maar door de mooie uitstraling van deze manier van inlijsten eigenlijk voor alles een schitterende manier van inlijsten. Een diploma inlijsten als bescherming. Inlijsten is een mooie manier om het document voor lange tijd goed te beschermen en een leuk aandenken voor aan de muur.


Voordat wij het diploma gaan inlijsten is het raadzaam om het document een aantal keren te kopiëren zodat je die kan gebruiken bij komende sollicitaties of de toelating voor een vervolg. Vind de beste selectie diploma inlijsten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit diploma inlijsten voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Als opleidingsinstituut geeft u uw geslaagde cursisten en studenten graag een mooi diploma mee.


Met een diplomalijst van Lumage wordt uw diploma meer dan een velletje papier.

Uw cursist of afstudeerder geeft het diploma thuis graag op een prominente plaats op de schoorsteen of aan de wand. Ook goed voor de promotie van uw instituut. Het is jammer dat diploma ’s vaak.


Geboortekaart, diploma of oorkonde inlijsten Indien er een mooie gebeurtenis heeft plaats gevonden en u wilt deze herinnering graag zichtbaar maken voor iedereen dan kunt u uw geboortekaart, diploma of oorkonde bij Lijstenmakerij Lansingerland in laten lijsten. Eventueel met een mooi passe-partout in een bij passende lijst. Je diploma inlijsten op maat kan bij Atelier Horneman in Groningen. Wij leveren standaard en maatwerk lijsten dus bij ons slaag je ook!


Ook voor inlijsten en posters! Foto printen en direct laten inlijsten in een wissellijst of lijst. Lijstenmakerij Annette Polderman in Den Haag biedt een totaalpakket aan wat inlijsten betreft met gevoel voor ambacht en trends. Door middel van onze jarenlange ervaring kunnen wij uw inlijsting exact laten aansluiten op uw wensen. De Lijsten Fabriek maakt het mogelijk om digitaal je foto aan te leveren en deze in ieder gewenst.


Verkoop is meer dan verkoop alleen. We vinden het belangrijk dat uw keuze de juiste keuze is. Goauche, Giclée of Litho inlijsten. Houtskool- en krijttekeningen inlijsten.

Al uw werk blijft in ons atelier. Heeft u vragen of specifieke wensen? Australische dollars) Was een goede prijs aangezien we ook andere dingen lieten inlijsten en het niet voor Kerst klaar hoefden te hebben. De tijd van ‘frameloos’ inlijsten , of zelfs niet niet inlijsten is gelukkig weer uit de mode.


Door ‘met zorg’ een lijst uit te zoeken, geeft u uw (kunst)werk de aandacht die het verdiend. Ik heb al meer dan jaar ervaring en deel dit graag met u. Kom voor gratis en vrijblijvend advies naar de winkel. Welkom bij Lijstenmakerij Dost in Steenwijk voor al uw inlijst werk. Ook zijn er wissellijsten, fotolijsten, kunstkaarten, originele historische landkaarten van Steenwijk en omgeving.


Hij was zijn diploma kwijt en wilde er graag een exemplaar van. Nee, ik hoef niet te solliciteren, zei hij. Maar hij wilde het inlijsten en aan de muur hangen”, vertelt archivaris Hilbran alias de mol. Zo kunt u inlijst materiaal online bestellen maar ook randloze wissellijsten, diverse soorten fotolijsten en schilderijlijst op maat, goedkope baklijsten, nielsen lijsten, lijsten met passe partout op maat, verder hebben wij zuurvrij achter karton of passe-partouts in allerlei kleuren, de passepartouts kunnen volledig naar uw wensen gesneden. Voor het inlijsten van uw trouwfoto, babyfoto, kinderen of een diploma zijn de fotolijsten uiteraard ook uitermate geschikt.


Wij spannen doeken, prints etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts