dinsdag 26 januari 2016

Grote wissellijst

Ruim aanbod wissellijsten. Doe inspiratie op en bestel direct. Snelle en Gratis levering (boven € 10). Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.


Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze aluminium lijsten en wissellijsten online.

Nederland op het gebied van posters. Naast een grote webwinkel is er namelijk ook nog de mogelijkheid om een bijpassende lijst te bestellen voor je poster of reproductie. Grote wissellijst (zwart) met passepartout - 51x41. Lijst voor afbeelding van 50cm x 40cm.


Opening passe partout: 41x28) zowel in de lengte als de breedte op te hangen. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje?


Of ga je voor een wat chiquere lijst?

We hebben lijsten in verschillende stijlen, van klassiek tot glamourous. En natuurlijk geschikt voor diverse fotoformaten. Bekijk en bestel foto- en wissellijsten gemakkelijk online bij Xenos. Zelf Inlijsten voorziet haar klanten van top kwaliteit inlijstmateriaal. Met een zeer grote diversiteit aan stijlen, kleuren en de mogelijkheid uw wissellijst op maat te laten maken kunnen wij u voorzien van elk gewenst type lijst.


Kijk op deze site voor onze producten. In onze eigen lijstenmakerij maken we jouw wissellijst op maat. Dat is het grote voordeel van fotolijst. Zo is alles mogelijk bij jouw fotolijst en krijg je een origineel exemplaar.


Hierin komt die ene speciale foto of poster helemaal tot zijn recht! Dit soort lijsten hebben een speciaal mechanisme waarmee je snel met foto's en posters kunt afwisselen en dat is natuurlijk mooi. Lijsten koop je eenvoudig online bij bol.


Neem eenvoudig contact met ons op! Altijd de perfecte wissellijst. Profiteer bij elke bestelling. Koop slim, ontvang kwaliteit! Mooie houtkleurige wissellijsten.


Lichte en natuurlijke uitstraling.

Grote foto baklijsten bestel je eenvoudig bij ons! Als je een stijlvolle lijst zoekt voor je foto, zit je goed met grote fotolijsten van aluminium. Een aluminium frame is bijzonder duurzaam. Houten wissellijsten Bij een webwinkel voor posters kun je natuurlijk ook houten wissellijsten bestellen. In het aanbod van lijsten zijn houten wissellijsten erg gewild onder de klanten van Posters.


De wissellijsten zijn geschikt voor zowel prive als zakelijk gebruik. Verschillende soorten wissellijsten. Wij bieden niet alleen wissellijsten aan met een houten of aluminium profiel, wij bieden ook randloze wissellijsten aan.


Maak uw fotowand af met onze hoogkwalitatieve posterlijsten en fotolijsten. Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper. We hebben ook passe-partouts die uw motief fraai inkaderen en voor een extra effect zorgen! Heb je nog een vraag over kaders of wissellijsten , aarzel dan niet om ons te contacteren.


Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment van fotolijsten, lijsten wissellijsten , collagelijsten en losse lijsten zonder foto. Zo geef je jouw poster, foto of afbeelding de lijst die het verdient. Wij maken fotolijsten op maat en hebben lijsten die aansluiten op elk fotoformaat. Naast dit type wissellijst bieden wij ook houten wissellijsten aan.


Verder zijn er nog de randloze wissellijsten , die de nadruk leggen op de inhoud van de lijst. Deze lijsten hebben een natuurlijke look en vallen daardoor op. Voor een extra mooi effect kunt u uw wissellijst combineren met een Passe Partout.


Wanneer u aluminium wissellijsten toepast kunt u regelmatig van foto en afbeelding wisselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts