maandag 25 januari 2016

Retro tafelzeil

Snelle levering uit grote voorraad. Vandaag bestel morgen in huis. Tafelzeil met scherpe prijzen. Hoge kortingen, bestel nu! Onze nieuwe collectie tafelzeilen.


Unieke ontwerpen, bestel nu online!

Ruim 4verschillende tafelzeilen. Scherp geprijs, snel geleverd! In verschillende diktes of prints. Volledig op maat en naar wens! Neem daarvoor direct contact met ons op.


Alle tafelzeil vind je op beslist. Bestel simpel jouw kleden online. Op zoek naar een retro tafelzeil ?

De stijl van rond vormgegeven, steeds weer terugkerende figuren in oranje, gele, bruine en limoengroene kleuren waren echt kenmerkend voor die tijd. Goedkoopste van NL, Morgen het tafelzeil in huis! Een PVC tafelzeil lijkt qua uiterlijk vaak op een plastic tafelzeil of plastic tafelklee maar is echter veel steviger, sterker en dikker.


PVC is tevens gla waardoor de tafelzeilen makkelijk afneembaar zijn. Ouderwets is het nieuwe hip! Heb jij je huis ingericht en gestyled volgens de vintage of retro woonstijl?


Dan ga je deze tafelzeilen vast en zeker leuk vinden. In deze categorie hebben we tafelzeil met een nostalgisch tintje voor je geselecteerd. Ga even terug in de tijd met dit tafelzeil met retro bloemenprint! Dit hippe tafelzeil is superleuk om de eetkamer mee aan te kleden voor wat meer sfeer!


Daarnaast is dit tafelzeil een supergoede tafelbeschermer. Vlekken en kleine beschadigingen zijn verleden tijd. Een vintage of retro woonstijl valt haast niet te missen. In een huis als deze wordt je subtiel meegenomen naar vroegere tijden. Echt een nostalgisch tintje.


Check hier of jouw huis deze kenmerken heeft. Daarom voor de liefhebbers speciaal het retro tafelzeil. Retro is weer helemaal terug van weggeweest.

Je ziet het steeds vaker terug in woonaccessoires en meubels. Er is erg leuke decoratie met de looks van vroeger verkrijgbaar en je kunt je woning dus eenvoudig een nieuwe look geven. Een tafelzeil is ook zo’n decoratie. Uitgekeken op die oude tafel? Met een nieuw tafelzeiltje geef je je tafel weer een hele nieuwe look!


Je kunt kiezen uit Kitsch Kitchen tafelzeil , plastic zeil van pvc en linnen gecoate tafelzeilen. Het Kitsch Kitchen tafelkleed wordt gemaakt in Mexico. Het wordt ook wel Mexicaans tafelzeil genoemd. Ben je op zoek naar een tafelzeil met retro print voor op de keukentafel of misschien voor buiten? Hier vind je een ruim assortiment tafelzeilen , altijd voor een verrassend lage prijs.


Bekijk al de tafelzeilen online, plaats daarna direct je bestelling en laat je producten thuis bezorgen. Ook kun je naar een Leen Bakker winkel bij jou in de buurt gaan. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Dit transparant tafelzeil met een dikte van precies 0. Met deze retro print kan je niets fout doen, het is een wit vierkantig patroon op een transparant zeil.


Appeltjes zijn ongeveer cm. Je kunt in totaal meter per rol tafelzeil bestellen, oftewel x 50m. Meer tafelzeil bestellen is mogelijk, maar de maximale lengte van stuk is meter. Het tafelzeil valt soepel om de tafel en is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.


Zowel voor binnen als buiten prima geschikt. Kies de gewenste lengte in het menu en we snijden het tafelzeil voor u op maat. Veel keuze uit verschillende soorten tafelzeil. Bij JYSK hebben we heel veel keuze uit verschillende kleuren en prints zodat het er ook leuk uit ziet.


Afhankelijk van de vorm van jouw tafel, kun je een bijpassend tafelzeil kopen dat de tafel beschermen kan. In het assortiment tafelzeilen van Blokker kun je onder meer kiezen voor een vierkant tafelzeil , een ovaal tafelzeil of een rond tafelzeil. We verkopen tafelzeilen in allerlei vormen en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts