maandag 25 januari 2016

Dressoir teak modern

Shop Online bij Profijt voor dé Beste Prijs! Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils.


Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig?

Een dressoir , eigenlijk onmisbaar in iedere woning. Heeft u wel eens nagedacht over een teak dressoir ? Dit is een dressoir gemaakt van teakhout. We vertellen je graag wat de voordelen zijn van een teak dressoir , hoe deze wordt gemaakt en wat een teak dressoir uniek maakt.


Voor meer moderne dressoirs kijk op onze site. Twee greeploze laden en normale draaideuren. Ruim assortiment witte dressoirs en teak dressoirs in moderne of landelijke stijl.


Dressoir van teakhout modern afgewerkt.

Alle meubels worden ambachtelijk vervaardigd in Indonesië. Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen! Het hout is bovendien ecologisch en voldoet aan het Indonesian Legal Wood Keurmerk. Het moderne dressoir van Indoteak heeft greeploze laden en schuifdeuren. De deuren en laden gaan soepel open op een metalen geleider, hierdoor is het dressoir prettig in gebruik.


Het dressoir heeft een minimalistisch ontwerp en is daarom goed te combineren met verschillende woonstijlen. Met het decoreren kunt u er helemaal uw eigen draai. Als we het dressoir op voorraad hebben, is de levertijd slechts weken. U hoeft dus geen maanden te wachten tot uw prachtige dressoir in de kamer, studeerkamer of andere ruimte staat te pronken! Teakhouten dressoir kopen?


Natuurlijk met garante en betaling bij levering. Bij Eijerkamp vindt u tal van mogelijkheden voor het perfecte dressoir voor u! Maar wat past er nu het beste bij uw woonstijl? Een industrieel dressoir , een moderne kast of een open dressoir ? Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een eiken of teak dressoir. Met glazen deuren, open delen of lades.


Voor elke interieurstijl hebben we een mooi dressoir dat perfect past in uw huis.

De dressoirs zijn zeer mooi afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren. Ook de afmetingen variëren, zodoende hebben we ook zeker een dressoir voor bij u thuis. U bergt uw spullen handig op in een ruim dressoir van A-Meubel. Kasten zijn onmisbaar in úw Huis. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. In het midden een schuifdeur welke u kunt verplaatsen naar zowel links als. Landelijk of strak en modern vindt u op teak.


Bent u op zoek naar een mooi dressoir voor uw interieur? Dan hebben wij bij Oostersemeubelen de oplossing voor u: een teakhouten dressoir. Met haar warme uitstraling staat een teak dressoir prachtig in ieder interieur. Van landelijk en klassiek tot strak en modern. Op een teak dressoir bijvoorbeeld kun je direct je tv kwijt in de woon- of slaapkamer.


Houten dressoirs combineren met een moderne inrichting. Wat maakt hout zo populair? Hout heeft een landelijke en natuurlijke uitstraling, wat een tikkeltje klassiek over kan komen. Tot goedkoper dan elders! Leuk en strak dressoir met in het midden een klepje die naar beneden opent.


Aan de linker en rechterzijde zit een lade. De ruimte achter het klepje is. Informeer bij ons naar de voorwaarde en prijzen die we hanteren als groothandel.


Het assortiment van De Rieze Meubelen is met de grootste zorg samengesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts