donderdag 28 januari 2016

Gevoerde gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Ontdek ons ruime assortiment! Gevoerde gordijnen op maat. De gevoerde gordijnen zijn dichte gordijnen waar een voering aan de achterzijde wordt verwerkt. De reden om te kiezen voor een gevoerd gordijn is dat deze voering een bescherming biedt voor uw gordijnen.


Iedere gordijnstof kan in de loop van de jaren licht gaan verkleuren. Omdat wij het bij Linnengordijnen erg belangrijk vinden dat u zo lang mogelijk van uw linnen gordijnen kunt genieten, worden alle 1 linnen (vouw) gordijnen gratis gevoerd. Voordelen gevoerde gordijnen.


Zoals hierboven al genoemd kennen gevoerde gordijnen diverse voordelen. Bij gevoerde gordijnen wordt er een beschermende voering achter de gekozen stof verwerkt.

Deze voering kan in diverse kleuren geleverd worden zodat er een mooi geheel met uw gordijn ontstaat. Heel sfeervol, die gevoerde gordijnen. En door twee betaalbare gordijnen aan elkaar vast te maken, maak je heel eenvoudig zo’n stijlvol gordijn. Ten tweede is het isolerende effect van voeringen groot. Vooral zwaardere voeringstoffen leveren directe energiewinst op.


Zeker in de koude wintermaanden. Gordijnen met een dikke stof én voering zijn de beste gordijnen tegen de kou. De dikke stoflagen zorgen voor een isolerende werking.


Doe de gordijnen zoveel mogelijk dicht om de warmte binnen te houden. Het voeren van gordijnen heeft ook een isolerend effect. Vooral tijdens de koude wintermaanden leveren zwaardere voeringsstoffen directe energiewinst op. Daarnaast beschermt de voering het gordijn tegen zonlicht, wat de levensduur van het gordijn verlengt.


Bovendien dempen gevoerde gordijnen het geluid in huis en verbeteren ze de akoestiek. Ook zorgen deze voor bijna gehele of volledige verduistering. Julius gevoerde gordijnen met ringen, 2x 22 zachtroze fluweel, nu in de sale! Van eur1voor eurtot wel goedkoper dan.


Hierdoor heeft deze stof een hele mooie natuurlijke uitstraling en past in praktisch ieder interieur. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

Design, Direct Van De Makers. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Ga je voor een meer eenvoudige enkele plooi, dan heb je kans dat het driedimensionele, golvende effect wegvalt. De dramatische wave-plooi zorgt wél voor die mooie, diepe golven in de gordijnpartij.


Bovendien kunt u het Dim Out gordijn perfect combineren met een ander soort raamdecoratie, bijvoorbeeld een shutter of een houten jaloezie. Het gevoerde gordijn is uitgerust met een vlinderplooi, waar de verstelbare gordijnhaken in zitten. Hiermee kunt u de gordijnen ophangen aan een gordijnrail. Ze zeggen dat privacy onbetaalbaar is. Maar met Julius ligt het binnen ieders handbereik.


De volledig gevoerde gordijnen sluiten de buitenwereld buiten terwijl ze genoeg licht doorlaten om verwarring over dag of nacht te voorkomen. Zo houd je je privéleven binnenshuis. Een ander voordeel is dat gevoerde gordijnen zeer duurzaam zijn, het zorgt ervoor dat de gordijnen een stuk minder snel verkleuren door bijvoorbeeld de zon van buitenaf.


Misschien wel het belangrijkste voordeel van gevoerde gordijnen is dat ze mooier vallen. Ook in-betweens met een mooi kleurrijk dessin kunnen gevoerd worden, waarmee je een iets luchtiger geheel creëert dan met een niet-transparante gordijnstof. Of kies voor een rolgordijn in blackoutstof achter je in-betweens. Ook golven in stugge gordijnstof. Ze zorgen ervoor dat in de winter de warmte comfortabel binnen blijft.


Bij een raam of deur waar het tocht is het daarom ook extra lekker om gordijnen te voeren. In de zomer heeft het ook voordelen. Als het hartje zomer is doe je de gordijnen dicht en dan blijft het binnen juist heerlijk koel. Heb je een gordijn gekozen, dan kun je bij het bestellen ook kiezen voor het voeren van gordijnen. Dit kan met verduisterende, lichtdichte of normale voering.


Nieuw als optie is onze gewatteerde voering of moltonvoering. Deze zorgen voor een extra isolatie ten opzichte van een ongevoerd gordijn. Met gordijnen breng je rust en warmte in je huis.


Ook het felle daglicht dat door je ramen naar binnen schijnt, maak je wat zachter door te kiezen voor fijne gordijnstoffen. Zoek je een mooi én makkelijk gordijn dat past bij jouw smaak? Leen Bakker heeft een ruime keuze mooie en betaalbare kant en klaar gordijnen direct uit voorraad leverbaar.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts