maandag 27 mei 2019

House doctor schaal

Voor 23:bestel morgen in huis. BePureHome uit ons aanbod! Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Kies uit 1producten vanaf € 50. House Doctor schaal tot goedkoper.

Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken. Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer. Ideaal om hapjes op te serveren.


Handgemaakt van porselein heeft de schaal - zoals de naam al doet vermoeden - een rustieke uitstraling die zeer robuust en levendig aanvoelt. De handgemaakte schaal is gemaakt van keramiek en heeft een rustiek karakter. De schaal heeft een diameter van 2centimeter en een hoogte van centimeter.


De korting is al verrekend in hier getoonde prijs.

Deze Ras schaal is gemaakt van rotan en heeft een diameter van 30cm met een hoogte van 6cm. Iedere schaal heeft een unieke afwerking in kleur en patroon gezien het product handgemaakt is. De schaal is met de hand geglazuur hierdoor is elke schaal uniek.


Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen. Duizenden tevreden klanten.


Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Kamers vrij in Inhouse Hotel. Dit servies is met de hand vervaardigd en dat maakt ieder schaaltje tot een collectors item. Prachtige schaal om bijvoorbeeld salades in te maken.


Ieder stuk kan iets afwijken in vorm en kleur, maar dat maakt het servies ook heel interessant. Bij elkaar staat het prachtig en vormt het een mooi geheel. Het minimalistische design past perfect bij de moderne, Scandinavische interieurstijl.

Combineer de verschillende lijnen met elkaar voor een optimaal effect. Mooi op zichzelf, maar ook prachtig met een set kaarsen of vaasjes. Deze schaal is ideaal voor een kleine salade of brood.


De zachte poedertint maakt dat deze schaal een echte blikvanger is voor op de eet- of salontafel. Mio servies, schalen en kommen. Een tijdloos object mooi op zich, maar ook perfect geschikt om mooie objecten op te plaatsen.


Aangezien elk stuk marmer verschillend is, is elke schaal een uniek stuk. Reinigen met een vochtige doek. Ontdek ook de versie in groene marmer onderaan deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts