vrijdag 24 mei 2019

Hotel met open badkamer

Redeem Points for Travel Vouchers! Expedia Last Minute Travel Deals. Book Today, Travel Tomorrow. Reserveer online, laagste prijzen. Iedere dag de beste Hotel Deals.

Vergelijk alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie! Daarnaast beschikt de Comfort hoekkamer over een koelkast, kluis, koffie- en theefaciliteiten, flatscreen televisie, climate control, apart toilet en een open badkamer met regendouche (dit kamertype beschikt niet over een bad).


Ontspannen kunt u op het open bankje aan het voeteneinde van het bed. In deze kamers staan ruimte en comfort voorop en ze zijn voorzien een tweepersoonsbed en van een open badkamer met bad en douche. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde kamer neemt u dan contact met ons op.


Van der Valk Zaltbommel-A2: Prima hotel met open badkamer.

De twin bedden kunnen door middel van een Auping-topper opgemaakt worden als één dubbel bed. De Penthouse-suite is de meest ruime en luxe suite van het hotel en beschikt over een apart woon- en slaapgedeelte, een heerlijk king-size bed en een dakterras. De grote open badkamer biedt dubbele wastafels, een bubbelbad en stoomdouche cabine. Er is een apart toilet aanwezig. De grote, open badkamer heeft een jacuzzi en verlicht plafon dubbele wastafel en een aparte toiletruimte.


In de badkamer vindt u badjassen en slippers. De Glamour Loft beschikt over een eenvoudige keuken die op verzoek volledig kan worden ingericht met pannen, servies en andere keukengerei. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie. Het hotel heeft een zeer centrale ligging nabij Den Haag en Scheveningen. Binnen tien minuten ben je in hartje Den Haag.


De luxe hotelkamers beschikken over fijne bedden en een luxueuze badkamer met een groot bubbelbad. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. De kamers beschikken over twee comfortabele éénpersoonsbedden (lengte 0m), airconditioning en een balkon. De badkamer beschikt over een douche en een bubbelbad. Het toilet is apart gesitueerd naast de badkamer.


Boek Mets Shibuya Hotel , Tokio. Tot korting op uw Hotel!

Zoek de beste hotel deals! Een schitterende modern ingerichte hotelkamer, gesitueerd in de nieuwe vleugel van ons hotel. Onze ruime Deluxe kamers zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt en hebben een moderne en warme inrichting. De kamers hebben een praktische indeling en zijn voorzien van voldoende opbergruimte voor uw kleding, waardevolle spullen en laptop.


Onze Royal suite is luxueus en smaakvol ingericht met een kingsize be gezellige zithoek, bureau en een open badkamer voorzien van een douche en een groot rond ligbad. Verder is ook een TV, telefoon, kluis, balkon en draadloos internet aanwezig. Prijs per kamer per nacht excl. Grote loft slaapkamer met open badkamer.


De ruime badkamers ( open en gesloten) zijn voorzien van een bad en een aparte inloopregendouche, wastafel en föhn. Rondom het hoofdgebouw vindt u tevens vrijstaande Hotelcottages, die beschikken over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer , voorzien van douchecabine, toilet en wastafel. Ook is er een living met open haar telefoon, televisie, kluis en kitchenette met koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast.


Gegarandeerd de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts