woensdag 22 mei 2019

Rolhor buiten

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Rolhorren van alle merken op beslist.


Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel alle naar binnen en buiten draaiende ramen en dakramen.

Raamhorren kopen voor een dakraam. Wanneer je dakramen hebt, kun je met een hor voor het dakraam ook insecten houden waar ze horen: buiten. Wanneer u de insectenwering niet gebruikt, dan ligt het gaas droog en stofvrij opgerold in een cassette waardoor u een vrije doorkijk naar buiten heeft.


De rolhor is geschikt voor alle soorten ramen. Met een raamrolhor houdt u eenvoudig ongedierte buiten. Geniet van een doorgeluchte woning, zonder het ongemak van vliegen en muggen.


Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt.

Want ook wanneer u naar buitendraaiende ramen heeft, is het mogelijk om die vervelende vliegen en muggen buiten te houden. Een rolhor voor uw raam is een slimme oplossing. Kies het type raam dat van toepassing is. U kunt een rolhor selecteren voor een draaikiepraam, dakraam binnen of een draairaam naar buiten.


Hierover kunt u meer informatie vinden in de filmpjes hieronder. U kunt kiezen voor de raam rolhor BASIS, de raam rolhor TZIPPA of de raam rolhor DeLuxe. Stel hier uw rolhor op maat samen. Deze horren zijn perfect als hor voor een naar binnendraaiend raam of als hor voor ramen die naar buiten opengaan. Daarnaast heeft u ook de inzethor.


Met deze hor kunt u het raam normaal blijven bedienen en heeft u een perfecte hor om de insecten buiten te houden. Horren voor draairaam naar buiten. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt.


Een raamhor kopen om insecten buiten te houden. Met lekker weer is het fijn om je ramen open te zetten. Zo kun je overdag de warmte uit je huis kwijtraken en ‘s avonds in een koele kamer slapen.

Zorg er met een hor voor je raam voor dat alle insecten buiten blijven. Of bezoek één van onze winkels. Grote collectie rolhorren vind je hier! Bij Bruynzeel heb je voor een draairaam keuze uit een rolhor , een vaste hor of een plisséhor.


Bij elk van deze typen horren is het belangrijk om te onthouden dat wanneer je raam naar buiten draait, de montage van de hor aan de binnenzijde van het raam is. Met één handbeweging kunt u het horgaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of buiten , tegen- of óp het kozijn wordt bevestigd. Een handige oplossing voor naar buiten draaiende ramen waarin een inzethor niet mogelijk is. Ja, de rolhor RO-1is zowel voor naar buiten draaiende ramen als dakramen geschikt (ook dakramen van Velux).


Ook het gaas is in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo heb je altijd een rolhor die mooi past bij jouw huis. Door een ingebouwde stopstand is de rolhor op elke plek vast te zetten.


Maak hieronder uw rolhor op maat en bestel direct uw rolhor voor de scherpste prijs! Zo kunt u nog steeds genieten van het mooie uitzicht, terwijl u insecten en andere dieren buiten de deur houdt! Wil je ook een rolhor kopen om insecten en pollen buiten de deur te houden? Neem dan eens een kijkje in ons online assortiment. We hebben rolhorsystemen van verschillende formaten die je ook gemakkelijk zelf op maat maakt.


Heb je moeite met het op maat maken van de rolhor ? De diverse uitvoeringen zijn geschikt voor vrijwel alle ramen. De inzethor met geringe inbouwdiepte kan zowel binnen als buiten en zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. Wil je een vliegenraam maken, zodat de insecten buiten blijven? Met het horren assortiment van Karwei heb je voldoende keuze voor het maken van je eigen hor.


Bepaal bij de keuze van de hor of deze geschikt is voor het raam of de deur die je voor ogen hebt. De grootste ergernissen in huis is, vooral in de zomer, de komst van insecten. Om deze insecten, voornamelijk vliegen en muggen, buiten te houden kan je kiezen voor een hor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts