vrijdag 3 mei 2019

Inbetweens rolgordijnen

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Rolgordijnstoffen! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.

Goedkoper Dan In De Winkel. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Natuurlijk maken we je inbetweens ook graag voor je op maat. Bekijk alle tips over gordijnen.


Kwantum, daar woon je beter van! Met transparante gordijnen meer sfeer en toch privacy? Vaak zijn inbetweens in meer of mindere mate doorschijnend afhankelijk van de stof, vergelijkbaar dus met vitrages.


Er wordt dan ook vaak gekozen om inbetweens op te hangen in combinatie met vouwgordijnen, rolgordijnen , (houten) jaloezieën of een andere soort binnenzonwering.

Met onze inbetweens op maat zet je de toon in jouw interieur. Onze inbetweens op maat zijn toepasbaar in iedere woonstijl. Inbetweens zorgen voor een huiselijke en warme sfeer.


Daarom vind je in onze ruime collectie altijd een inbetween dat bij jou past. Onze op maat gemaakte inbetweens zijn in veel populaire en moderne kleuren leverbaar. Bovendien zorgen onze kant en klare inbetweens voor privacy.


De mate van privacy en de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt is afhankelijk van de dikte van de stof. Rolgordijnen zijn een eenvoudig en praktisch product om snel de lichtinval te regelen. Een inbetween gordijn is daarom over het algemeen gemaakt van semi-transparante stof. Een tikkeltje doorzichtig, maar toch niet geheel transparant.


Voor sfeer voor over een rolgordijn of jaloezie, of in combinatie met een gordijn. Bij inbetween gordijnen kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. Wellicht heb je er weleens van gehoor maar wat zijn nu eigenlijk inbetween gordijnen?


Ze zijn wel transparant, maar door de dikkere weving en draad is de stof voller. Of bezoek één van onze winkels. In stappen uw maatwerk in huis.

Vakkundig gemaakt in ons eigen atelier. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ze staan prachtig en zorgen ervoor dat niet iedereen bij je naar binnen kijkt. Daarnaast kunnen ze erg mooi gecombineerd worden met bijvoorbeeld houten jaloezieën. Ze zorgen voor sfeer, zowel in een modern of klassiek interieur.


De strakke afwerking van het rolgordijn geeft de inrichting een smaakvolle en moderne sfeer. Met rolgordijnen bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met een collectie van topmerken als Artelux, Huis of Happiness, Loft 7 De Ploeg en ons eigen HomeDeco label biedt Woninginrichter Kennemerland HomeDeco u een zeer uitgebreide keuze uit inbetweens voor elke woonstijl.


Wij leveren uitsluitend kwaliteitsmerken. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw persoonlijke woonsituatie. Onze vakmensen zorgen voor de perfecte afwerking bij u thuis. Ons assortiment raambekleding Gordijnen, vitrages, inbetweens , vouwgordijnen en paneelgordijnen. Wasvoorschrift inbetweens De meeste inbetweens zijn goed zelf te wassen en waar nodig lauw tot warm te strijken.


Wasvoorschrift vitrages Omdat de meeste vitrages voor 1 uit polyester bestaan, kunnen ze goed gewassen worden. De stof krimpt niet of nauwelijks. Soms is met de hand wassen in ruim water (max. 30°C) noodzakelijk. Linnen stoffen kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten gordijnen.


Naast 1 linnen bieden wij ook stoffen met een mix van linnen en andere materialen aan. De samenstelling staat bij elke stof vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts