dinsdag 7 mei 2019

Rolgordijn dessin

Rolgordijn dessin

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Dit dessin rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar heeft wel lichtinval. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting , deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.


Het rolgordijn heeft een afmeting van 210x1cm. Wat soms als nadeel genoemd wordt, is dat dessin rolgordijnen druk over kunnen komen. Daar is met onze dessins geen sprake van.


We laten je graag ontdekken hoe je met een dessin alsnog voor rust in huis kunt kiezen. Kenmerkend voor het rolgordijn zijn de antraciet- en grijskleurige horizontale banen. Doordat het rolgordijn semi transparant is laat deze enig daglicht door waardoor uw huis niet compleet verduisterd wordt. Dessin en Prints Perfect Fit rolgordijn. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Rolgordijn dessin

Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een neutrale kleurstelling in je interieur, dan kun je met een dessin rolgordijn de focus echt op een helder verlicht raam leggen. Ontwerp dan uw eigen rolgordijn met dessin bij Praxis! Bij ons vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan dessins in allerlei motieven, kleuren en vormen.


Een leuke blikvanger in de kamer die tegelijkertijd uw wooncomfort verhoogt. Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. De mooiste rolgordijnen met dessin.


Dit rolgordijn is niet alleen licht van gewicht, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Dit semitransparant dessin rolgordijn is éénzijdig bedrukt, laat licht door maar zorgt toch voor veel privacy. De meeste rolgordijnen zijn namelijk niet geschikt voor vochtige ruimtes, omdat de stof van het gordijn te veel water of waterdamp opneemt. Daarnaast heb je altijd de keuze uit veel kleuren en dessins. Denk aan fleurige rolgordijnen voor de woonkamer of neutrale tinten voor de badkamer.


Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur. Selecteer je gewenste stof, voer de maten van de raamdecoratie in en kies de gewenste opties.


Heb je hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan onze meetinstructies. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Ben je op zoek naar een mooi rolgordijn met dessin dat opvalt in het interieur en sfeer uitstraalt?


Met een Hewo rolgordijn haal je het in huis. Ons ruim assortiment bedrukte rolgordijnen bevat een groot aantal dessins in diverse kleuren van semi transparant tot verduisterend. Breng wat leven in je interieur door voor een dessin rolgordijn op maat te kiezen. Wij leveren lichtdoorlatende en verduisterende dessin rolgordijnen met mooie dessins.


Alle dessin rolgordijnen zijn eenzijdig bedrukt met een effen achterkant. U bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. Bestaand rolgordijn : Het opmeten van rolgordijnstof voor een bestaand rolgordijn doe je eenvoudig door de breedte van de oude stof te meten. Meet de volledige breedte van de stof, dit is de maat die wij aanhouden.


Losse dessin stof op maat voor bestaande rolgordijnen. Bij de verduisterende versies zitten stoffen die een isolerende en verduisterende witte achterzijde hebben. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding.


Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren! Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan. Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze.


Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts