donderdag 2 mei 2019

Kunststof kozijnen gordijnen ophangen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Vind kunststof kozijn het nu op Kensaq. Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers. Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op.


Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen , jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen bevestigen.

Ramdecoratie en zonwering voor kunststof kozijnen. De gordijnen en andere raamdecoraties die beschikbaar zijn voor kunststof kozijnen hebben als voordeel dat ze zonder boren opgehangen kunnen worden. Dit betekent niet alleen een makkelijke montage, maar ook dat het rotzooi vrij is. Raamdecoraties speciaal voor kunststof kozijnen , gemonteerd zonder boren of schroeven! Klikgordijn is dé specialist in raamdecoratie voor kunststof kozijnen.


Wij zijn bekend met alle typen kunststof kozijnen. De klemsteunen grijpen zich stevig vast aan het kozijn en de montageprofielen hechten zich stevig aan kozijnen en wanden.

Het is mogelijk de montagesets zonder gereedschappen te bevestigen. Dit maakt de het gordijnen ophangen zonder boren eenvoudig en uw kozijnen blijven netjes en onbeschadigd. Daarna snij je met een scherp mesje het overtolligekit weg. Vind je later dat er iets anders moet komen met een scheermesje achter je beugeltje en de kit weer los snijden.


Met siliconen verwijderaar restjes weg poetsen. Je kunt eigenlijk alles op deze mannier op je kunststof kozijn bevestigen. Toegevoegd na minuten: Bij lichte materialen vitrage. De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product speciaal voor de houten en kunststof kozijnen.


Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit raamdecoratie product bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn. Voor sfeer wil naast gewoon gordijnen ook iets van vouw of rolgordijnen op de losse ramen maken. Boren in een kunststof kozijn zie ik echter niet zo zitten.


Heeft iemand een idee hoe je dit zou kunnen bevestigen? Speciaal voor onze kunststof kozijnen hebben wij Keje raamdecoratie in het assortiment. Zowel voor draaikiep als vaste ramen.


Wij verzorgen alleen raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen.

De raamdecoratie producten worden bevestigd zonder boren of schroeven! Ik heb kunststof kozijnen laten plaatsen, draai-kiepramen en nu wil ik gordijnen gaan ophangen maar zonder gaten te boren in mijn kunststof kozijnen. De volgende Plissé gordijnen zijn geschikt voor kunststof kozijnen. Wilt u niet hoeven schroeven? Kies dan voor montage middels klemsteunen, dan hoeft u niet te boren!


Let op: Klemsteunen kunnen alleen gemonteerd worden op kunststof draaikiepramen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Ontdek ons ruime assortiment! Bestel Gordijnen online bij Leen Bakker. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! Gebruiksaanwijzing Spijkeren en schroeven in kunststof kozijnen , ramen en deuren is niet toegestaan. Kunststof kozijnen , ramen en deuren a. Dit is geschikt voor het ophangen van “valletjes”. Wat deze raamdecoratie zo uniek maakt, is het feit dat de Splendid Pliss te monteren is zonder te boren en te schroeven. U heeft kunststofkozijnen en wilt onnodige beschadigingen, bij de montage van uw raamdecoratie, voorkomen.


U wilt uw Raamdecoratie op een perfecte wijze gemonteerd hebben in uw kunststof - of aluminium kozijnen. Je kunt niet altijd boren als je raamdecoratie wilt ophangen en je wilt ook geen lijm of plakresten op je kozijn. Bijvoorbeeld op deuren, bewegende en draai-kiepramen. Daarom is het ook mogelijk om raamdecoratie op te hangen zonder te boren. De installatie hiervan is zeer praktisch en daarnaast behoud je de garantie van het kunststof kozijnen ! Steeds vaker zie je kunststof kozijnen.


Gemakkelijk in onderhou duurzaam en warmte- en geluidsisolerend. Het zijn enkele voordelen van een kunststof kozijn. Het plaatsen van raamdecoratie op kunststof kozijnen vraagt om een goed passend product. Een product dat zonder boren en schroeven gemonteerd kan worden.


Heb je een kunststof of aluminium draai-kiepraam en wil je liever niet boren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle raamdecoraties die we aanbieden voor draai-kiepramen hebben we speciale accessoires. Door het product op je kozijn of draai-kiepraam te plakken of klemmen hoef je niet te boren.


Lees hieronder over alle mogelijkheden. Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte.


Deze drie factoren beïnvloeden zowel praktisch als decoratief de keuze en de manier waarop de gordijnen worden opgehangen. Het bekendste bevestigings systeem voor gordijnen en vitrages is nog steeds de klassieke enkele rail, of twee- of driebaans rail. In de ene rail wordt het gordijn bewogen, in de rail tegen het raam de vitrage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts