maandag 27 mei 2019

Muurstickers ferm living

Muurstickers ferm living

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren?


Neem dan contact met op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Vrijwel zeker dat we het kussen toch kunnen leveren. Zo hebben ze prachtig behangpapier, leuke muurstickers , decoratieve objecten en verschillende designs voor keuken en badkamer. Wil je de muurstickers op een andere muur?


Van grafisch tot speels en van klein tot groot. Je kunt met krijt alle activiteiten voor de hele week op de muursticker schrijven. Zo vergeet je nooit meer een afspraak!


Deze stickers zijn gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Ja, ook voor de jonge levensgenieters heeft dit hippe merk de leukste producten. Interesse in ferm living ? Ferm Living heeft een uitgebreid assortiment muurstickers. Nu ferm living in onze webshop!


Geen verzendkosten (boven €5-). Tover kale wanden in een handomdraai om tot een kunstwerk met ferm LIVING wandstickers. Een muur, een deur of een meubelstuk krijgen zo met weinig moeite een nieuwe look. In hun collecties zijn ook heel wat leuke en originele muurstickers terug te vinden voor jong en oud. Voor de beschrijfbare maandkalender betaal je euro.


Muurstickers ferm living

De muursticker met wereldkaart is verkrijgbaar voor euro. LET OP: de kleur vd sticker is magenta. Al deze merken staan stuk voor stuk gekend om hun kwalitatieve stickers en diverse stijlen.


Gebruik deze leuke muurstickers dus per kleur of combineer de meerdere kleuren stippen, of gebruik andere muur decoratie om je kinderkamer helemaal op te pimpen en te maken naar je eigen smaak. Muurstickers met dieren hebben we genoeg. Naast de normale strakke muurtickeer stippen is er ook de eigen Mevrouw Aardbei paint dot muursticker die er net wat anders uitziet dan de normale stip muursticker en heeft iets meer textuur. Haal vandaag nog die muurstickers in huis. De stickers hebben ze zodanig ontworpen dat deze eenvoudig op elke muur met harde en vlakke ondergronden geplakt kan worden, zoals glad gestucte muren, deuren en ramen.


Muurstickers ferm living

Normaal gesproken kunnen de muurstickers zowel gemakkelijk aangebracht als verwijderd worden van de muur. Ze hebben dus ook erg mooie muurstickers voor de kinderkamer. Sterren zijn niet alleen een prachtig decoratief idee voor Kerstmis - de Mini Wall Stickers van ferm Living zien er ook de rest van het jaar geweldig uit in de kinderkamer. Verschillende maten maken de Mini Wall Stickers door ferm Living eindeloos combineerbaar.


De sterren worden geleverd op een Din Avel met kleine stickers. Zo zijn er onlangs klokken en spiegels aan het scala toegevoegd. Zelf kon zij geen leuk grafisch behang vinden voor in haar eigen interieur.


Muurstickers ferm living

Daarom besloot ze om zelf een behangcollectie uit te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts