maandag 20 mei 2019

Inbouwkast

Ontwerp en bestel jouw inbouwkasten op maat. Nu gemakkelijk zelf configureren ! Onze inbouwkasten zijn speciaal ontworpen voor de apparatuur in ons assortiment. Kleding voor de laagste prijs. Dan is een inbouwkast op maat precies wat u zoekt.


Hierdoor is de kast onderdeel van de muur en neemt het geen extra ruimte in.

Een inbouwkast op maat is precies aan te passen aan úw woonstijl en interieur. De toepassing van een inbouwkast. Zo kun je ze gebruiken voor het maken van een gewone kast maar ook voor een kledingkast of een kastenwand.


Je kunt de inbouwsystemen zo gebruiken dat je altijd genoeg ruimte hebt om je spullen in op bergen. Hierbij kunt u denken aan een kledingkast op maat, een inbouwkast op maat of zelfs een hele kastenwand op maat. In drie stappen schuifdeuren op maat bestellen.


Bij 123schuifdeuren bestelt u in drie eenvoudige stappen schuifdeuren op maat. Verwerk een binnendeur in de inbouwkast.

Een leuk extraatje is het verwerken van een binnendeur in de inbouwkast. Je kamer lijkt hierdoor groter en strakker en daarbovenop kan je op deze manier een geheime doorgang creëren naar je privé badkamer, dressing, bureau,. Veel huizen hebben de ruimte om een mooie inbouwkast te maken. Er zijn maar weinig mensen die hier gebruik van maken, omdat ze bang zijn dat een inbouwkast op maat erg duur is. En op zich is dat ook zo, als je hem kant en klaar besteld.


Gelukkig kun je ook vrij eenvoudig zelf een inbouwkast maken. Design hoe jouw kast eruit moet komen te zien, en laat hem op maat maken. Het egaal lakken of spuiten is een klus waarvoor enige ervaring en tijd nodig is.


Voor een kamerhoge inbouwkast in MDF mag je rekenen op een prijs vanaf 6euro per lopende meter. Deze prijs is inclusief hang-en sluitwerk, legplanken en kastindeling. Je kunt een inbouwkast van verschillende soorten materiaal maken. Je kunt je inbouwkast bijvoorbeeld volledig van MDF maken, maar ook in een combinatie met andere houtsoorten. Het is belangrijk dat je dit van tevoren bedenkt, ook omdat niet alle houtsoorten in dezelfde afmetingen verkrijgbaar zijn.


Een op maat gemaakte inloopkast, boekenkast, schuifdeurkast, draaideurkast of ander soort inbouwkast kost veel minder dan u denkt. In sommige gevallen gevallen kunt u zelfs profiteren van een fiscaal voordeel, dat alleen voor inbouwkasten geldt! Stijlvolle inbouwkast op maat.


Met een inbouwkast zult u uw ruimte optimaal benutten.

Hiervoor bent u bij Raffito aan het juiste adres. Bij ons kunt u inbouwkasten op maat laten vervaardigen. De kast heeft niet alleen de gewenste afmetingen, maar heeft ook de inrichting die exact aansluit op uw wensen.


Voor elke ruimte kan een inbouwkast gemaakt worden. Het voordeel is dat elke centimeter benut kan worden, zo ook de keuken. De kasten kunnen van muur tot muur en tot aan het plafond gemaakt worden. Ook kunnen schuine wanden of trapgaten optimaal benut worden. Omschrijving: Hoge kwaliteit, stof- en spatwaterdichte behuizing van ABS, beschermingsklasse IP 65.


Een kast kan ook gebruikt worden om de ruimte te scheiden. Afdichten van rubber en metalen schroeven. Te hoog, te bree te niet uw stijl en te weinig opbergruimte naar uw zin. U loopt al uren rond in een woonboulevar heeft al heel wat uren gestoken in. Bart heeft bij ons een hele mooie inbouwkast gemaakt op maat en voldoet helemaal aan onze verwachting!


We zijn heel blij met de goede kwaliteit en het resultaat en willen Bart via deze weg aanbevelen aan anderen. Kasten zelf maken – op maat en volgens jouw wensen! Begin nu met de online configuratie en configureer gemakkelijk jouw individuele kast op maat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts