woensdag 15 mei 2019

Rvs keuken plaat

Rvs keuken plaat

Bespaar tot wel via kiesproduct. Grootste keuze keukenachterwanden. En we bezorgen dat ook nog eens snel bij u thuis. Keukenachterwanden op Beslist.


Rvs keuken plaat

Al uw rvs online bestellen bij werkt super eenvoudig. In een aantal eenvoudige klikken bestelt u precies het rvs dat bij u past. Op zoek naar een rvs plaat op maat? In onze eigen werkplaats maken wij deze exact op maat. U kunt kiezen uit verschillende dikte’s en afwerkingen, wij maken deze vervolgens op maat en voorzien deze indien nodig van stopcontact gaten en andere sparingen.


Vanaf nu geen vingerafdrukken meer op je rvs achterwand. Roestvrijstaal in je keuken. Alleen jammer van de vingerafdrukken die vaak zichtbaar zijn op rvs. Het kost veel tijd om rvs schoon en vingerafdrukvrij te houden. Met onze exclusieve lijn rvs achterwanden met anti-fingerprint coating is dit probleem nu verleden tijd.


Het materiaal is robuust en geeft een mooie uitstraling aan uw keuken. Met de geslepen K3RVS platen van Metaalcenter. Na het slijpen van het rvs wordt de plaat geborstel dit levert een gladder oppervlak op. Makkelijker schoonmaken, mooier uiterlijk, en hygiënischer.


Na het borstelen wordt de plaat voorzien van een beschermende folie. Door het gladde oppervlak is een RVS keuken achterwand eenvoudig schoon te maken. Bij bouwmarkten en keukenwinkels kunt u voor de particuliere keuken standaard achterwanden kopen.


Rvs keuken plaat

In veel gevallen sluiten deze maten niet helemaal mooi aan. Voor deze keukens is keuken plaat op maat de oplossing. Als praktische bescherming voor hitte en spetters achter je fornuis of als strak en modern accent door de hele keuken heen. Onze horeca achterwanden worden veel toegepast als rvs bakwand in de horeca.


Het gebruikte rvs van onze horeca achterwanden is beter bestand tegen warmte dan normaal rvs. De uitzettingscoëfficiënt is lager). Bijvoorbeeld als achterwand in keuken of medische ruimtes.


Inbouwapparatuur en keuken specialist. RVS plaat is bij uitstek geschikt voor hygiëne toepassing. Ook kan de keuken zwart, wit of een kleurtje hebben.


RVS Platen bestellen doe je bij de RVS Plaat specialist. Hier kun je terecht voor vragen en advies. Deze rvs plaat van millimeter dik is een geborstelde rvs 3plaat. De plaat is korrel 3geslepen (K320).


De rvs plaat wordt standaard geleverd met folie als beschermlaag. Je kunt de gewenste maat opgeven en wij zullen de rvs plaat in eigen fabriek op maat knippen. Snelle levering gratis op maat geknipt en altijd slechts verzendkosten. Rvs platen besteld u online bij de ijzershop.


Rvs achterwand met een lengte van 90cm en hoogte van 65cm en dikte 1cm Montage: De los meegeleverde vochtwerende mdf plaat van 9mm dik wordt op de muur bevestigd met schroeven en pluggen. RVS achterwanden voor uw keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts