dinsdag 21 mei 2019

Jugendstil tegels

Bestel Tegels online of kom langs in de showroom in Dalen. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Altijd real-time beschikbaarheid. Koop en verkoop tegels jugendstil eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Bekijk meer ideeën over Jugendstil, Tegels. Hierbij gevoegd enige tegels die niet de kenmerken hebben van AD en Jugendstil maar wel in dezelfde periode zijn vervaardigd. De afmetingen in de meeste gevallen zijn 15×1 Engelse tegels zijn 12×12. Afwijkende maten staan genoteerd bij de betreffende tegel.


Jugendstil ook Art-Nouveau tegels genaamd of tegels uit de jaren stijl. Ook uni tegels met allerlei accessoires om een fraai geheel te maken in tegelwerk, bij deze uni tegels passen zeker de handgedecoreerde tegels in de stijlen van Andalusië, Mediterraans, Oosters of Mexicaans. Tegeltableau Jugendstil bloemen in relief, tegels 15x15cm Tegeltableau met jugendstil afbeelding in relief, bestaande uit tegels van 15x15cm.

Meerdere sets beschikbaar. Pungave jugendstil tegel in eiken lijst. Graag een redelijk bo wij de. Voor liefhebbers van antieke of romantische wastafels en fonteintjes hebben we ook een ruime voorraad. Hoge kortingen, boek online.


Motawi Tileworks Collection We discovered this emblematic art nouveau design in a book of period tiles. The whiplash floral motif is pure nouveau, while the way the. Blader door ons aanbod van prachtige designs en kies tegeltjes die helemaal bij je interieur passen! Portugese tegels JUGENDSTIL TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.


Oude vloertegels B1 prachtige Jugendstil tegels in mooe zachte tinten. Deze oude stenen vloer is al volledig legklaar gemaakt. De tegelstickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat ze precies passen op jouw bestaande tegels.


De muurstickers zijn vochtbestendig en de tegelstickers zijn uitermate geschikt voor de badkamer, het toilet en de keuken. Zo maak je heel eenvoudig iets compleet anders!

Plak de tegelstickers over je bestaande tegels en klaar ben je! Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder. Resultaat 17–van de resultaten wordt getoond Landschap in regencelijst, Haventje € 15. Mooie tegels voor huis en haard.


Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om “ Jugendstil Randtegel” te beoordelen Click here to cancel reply. Het tableau bestaat uit tegels van x 15cm. Afbeelding van de oogst met o. De tegels zijn niet verlijm de lijst is voorzien van ophanghaken aan de achterzijde. Oude tegels zijn er zowel in cementtegels maar ook in keramiek , keramische tegels , ceramic, hardgebakken tegels , de antieke tegels hebben een nostalgische en authentieke uitstraling , en geven een heel andere sfeer aan uw interieur.


De keramische tegels kunnen ook prima op uw terras. Voor iedereen die geen stapeltje antieke tegels op voorraad heeft: we hebben een enorme collectie nieuwe Art Nouveau tegels voor u. Deze importeren we rechtstreeks van de fabriek, uit Duitsland. En om het helemáál af te maken, hebben we lace panels, kanten panelen, van MYB Schotland voor het keukenraam gehangen. Welkom op de website van Antieke Tegels De Duif. Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s.


Handig voor degenen die een passend cadeau voor familie en relaties zoeken, voor de verzamelaar en de eigenaren van een historisch pand die hun bezit weer de oude uitstraling willen geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts