woensdag 29 mei 2019

Nummerbord bedrukken

Bekijk nú al onze mogelijkheden. Van visitekaartjes tot reclameborden. Keuze uit maar liefst formaten. Al vanaf 1stuks voor €395! Gratis Verzending, Bestel nú!

Diverse luxe afwerkingen mogelijk. Dé goedkoopste van Nederland. Voor 17:besteld is morgen in huis Lage verzendkosten RDW kwaliteit Direct uit. U vindt ons aan het Kruiseind in Gemert. Een bedrukte kentekenplaat met jouw ontwerp is het allermooiste cadeau.


Wil je iemand verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Dan is deze kentekenplaat met jouw ontwerp echt perfect.

Bij kentekenplaathouder shop ontwerp je zelf makkelijk en snel je eigen kentekenplaathouder met tekst. Heb je één auto, dan bestel je er twee: eentje voor en eentje achter. Of alleen eentje achter en eentje om te bewaren of weg te geven. Je klikt een houder aan die past om jouw nummerbord.


Wij bedrukken de naamplaten met een persmachine en brengen de kleuren aan met een speciale hittefolie. Met de verschillende kleuren naamplatenm verschillende lettersets en verschillende tekstkleuren kunt u talloze persoonlijke combinaties maken. U kunt uw naamplaat ook laten bestickeren. Staat er toch niet tussen wat u zoekt?


Funplaten is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het produceren van kentekenplaten in verschillende kleuren en maten met teksten naar wens. Wij bieden een ruim assortiment aan voor. Kentekenmaken is een bedrijf gevestigd in Zoetermeer. Inmiddels voorzien wij veel particulieren en.


De kentekenplaat is gemaakt van aluminium en is vrij stevig. Jouw ontwerp wordt haarscherp op de plaat gedrukt en gaat zeer lang mee! Laat jouw kentekenplaat bedrukken.

Een ‘kale’ nummerplaat is natuurlijk te saai om aan iemand als cadeau te geven. Gelukkig heeft SRgeschenken voor jou de perfecte oplossing. Voor wat betreft een kentekenplaat bedrukken heb je talloze mogelijkheden. Uiteraard kun jij jouw eigen idee.


Wij kunnen jouw aluminium nummerbord namelijk bedrukken. Mini nummerbordje bedrukken. Maak uw eigen bedrukte mini kentekenplaatje met naam en datum voor baby karretje, driewieler of fiets. Stevige kentekenplaathouder bedrukt met uw tekst of bedrijfsnaam, Geschikt voor vrijwel elke auto en eenvoudig te bevestigen!


Een kentekenplaathouder kan een simpel reclamemiddel zijn. Wij zijn een begrip op het gebied van kenteken platen op het web. Voor 15:uur besteld = volgende werkdag al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts