vrijdag 31 mei 2019

Woca olie kleuren

Bij ons de scherpste prijzen en beste service! Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit.


WOCA Exterior Oil is een watergedragen olie voor buitenhout.

Deze olie droogt snel, is eenvoudig aan te brengen en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Denk hierbij aan u vlonder of tuinhuis, maar ook voor bankjes, tafels en stoelen, schuttingen, potdeksel delen of decoratie van hout. Onderhoud met Olie Conditioner kan ook plaatselijk worden gedaan. Niet geschikt voor lakvloeren. Met WOCA Olie Conditioner behoudt het hout beter zijn gloed en natuurlijke kleur.


Ook na herhaald gebruik, omdat de olie in het hout dringt en gelijktijdig een nieuwe beschermende, matte laag in het bovenste poriënsysteem van het. Momenteel is er een overgangsfase van deze producten tot product.

De kleurolie kan rechtstreeks op het onbehandelde hout aangebracht worden en geeft een vuil- en waterafstotend laagje. Kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De natuurlijke vloeroliën van WOCA Denmark versterken de structuur en kleur van het hout en zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak.


De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft “ademen”. Een WOCA geoliede vloer is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. De behandeling met Master Colour Oil zorgt voor een zijdemat oppervlak. De olie accentueert de natuurlijke houtstructuur. Hout daarna goed laten drogen.


Laat de olie even intrekken, ongeveer een kwartiertje, maar iets langer is heus niet erg. De woca diamond oil active is zeer gemakkelijk te verwerken, en is niet na kwartier al haast aangetrokken en niet meer verwerkbaar. Poets de olie in met een boenmachine met behulp van een beige of rode boenpad.


Hierdoor krijgt het hout een vuil- en waterafstotend laagje. Met de proefzakjes colour oil van woca , kunt u gemakkelijk een proefplak of bordje maken. Voor de juiste kleurintensieteit, dient u de kleurolie keer aan te brengen.


Hieronder een uitleg van de functie van elke kleur , en waarvoor ze het beste te gebruiken zijn. Goe gemakkelijk en overzichterlijk.

Woca Color Olie beschrijving. Noesten en andere sterk absorberende gedeeltes hebben extra aandacht nodig. Al deze ervaring en kennis hebben we nu ingezet om onze beste olie ooit te ontwikkelen. Twijfelt u nog over de kleur van de kleurolie? Schoonmaken: Gebruik voor de dagelijkse reiniging, WOCA Natuurzeep of WOCA Natuurzeep Spray.


Onderhoud: Voor het onderhoud van het werkblad brengt u, wanneer u dat nodig acht, opnieuw een laag olie aan (stappen 2-7). Voor een superieur resultaat, behandelt u het werkblad met de Werkblad Olie of de WOCA Onderhoudsgel. Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts