woensdag 8 mei 2019

Tafelblad voor buiten

Brandvertragen watervast, gegron of in diverse kleuren voor de beste prijs! Ruim assortiment online bestellen! De prijzen zijn inclusief BTW. LEVERING IN NEDERLAND IS GRATIS.


De goedkoopste losse melamine tafelbladen ook voor buiten hebben wij mooie tafelbladen. Niet alle materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten.

Zo beperken we het assortiment houten tuintafel bladen tot teak, guariuba, eiken en bilinga. Terwijl het scala houtsoorten voor binnen veel uitgebreider is. Ook composiet tafelbladen zijn niet geschikt voor buiten. Kies dan voor een Dekton of écht natuurstenen tafelblad. Goos Horeca levert tafelbladen voor ieder interieur, in diverse vormen en afmetingen.


Deze tafelbladen voor binnen hebben meestal een toplaag van melamine, een sterk materiaal, dat bestand is tegen warmte en water. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en prints. Zo bepaal je zelf de sfeer en de uitstraling van je café, restaurant of lunchroom.

Bouwie Doe-Het-Zelf-OUTLET heeft een ruim assortiment tafels en tafelbladen voor buiten , Bekijk ons uitgebreide assortiment online of bezoek onze winkel in Veen. Als het tafelblad buiten gebruikt wordt, is het bij sommige houtsoorten verstandig om een behandeling te geven. Op die manier gaat het hout vaak langer mee en heb je er nog langer plezier van.


Naast houten tafelbladen hebben wij ook houten sidetables, bartafels van hout en houten bankbladen. Onze tafelbladen kunnen gecombineerd worden met verschillende onderstellen, waaronder stijlvolle metalen poten, A-vormige schragen, poten met wielen en poten die ook dienst kunnen doen als kast voor een computer, voor gereedschap of voor kantoorbenodigdheden. De tafelbladen bieden een ruime keuze aan dessins en afmetingen -niet alleen voor binnen maar ook voor buiten. Tafelblad voor veelzijdig wonen. De tafelbladen blijven lang mooi en door het speciale productieproces zijn de tafelbladen weer- en UV-bestendig.


Terras tafelbladen : Teakhout, Inox of Werzalit? Wij hebben terras tafelbladen van Werzalit, teakhout en inox in ons assortiment. Maar waar zit het verschil tussen deze drie in? Werzalit tafelbladen kunnen goed tegen mechanische, thermische en chemische invloeden.


Ook zijn deze tafelbladen makkelijk schoon te maken door het gladde en gesloten. Als u liever een tafelblad van natuurlijk materiaal wilt, kiest u voor een onbehandeld teakhouten blad. Prachtig en sfeervol in al zijn eenvoud.


Voor een moderne look op uw terras gaat u voor Inox. Ook Inox terras tafelbladen zijn zowel zeer hygiënisch als onderhoudsarm.

Professionele plaatmaterialen, strak op maat voor de beste prijs! Koop nu tafelbladen voor uw huis. Of een complete tafel voor buiten ? Bekijk dan onze collectie met natuursteen tafelbladen.


Naast een los tafelblad voor buiten , kunnen wij u ook van dienst zijn met een compleet granieten tuintafel. Geschikt voor buiten gebruik. Het tafelblad wordt standaard onbehandeld geleverd.


Wij kunnen dit voor u behandelen met onze hardwax. Zo is uw blad optimaal beschermd tegen gebruikssporen. Rechthoekige tafels zijn er populair en praktisch. Zo goed als nieuw Ophalen. Bekijk ons assortiment aan tafelbladen online en bestel direct een tafelblad van het gewenste formaat en dikte.


Of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt om de tafelbladen van dichtbij te bekijken. Je kunt ze dan vergelijken om inspiratie op te doen voor je nieuwe interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts