vrijdag 10 mei 2019

Witte bedjes

De stichting zamelt geld in voor zieke, gehandicapte en anderszins hulpbehoevende kinderen. Het fonds is bestemd voor kleine, tastbare projecten. Stichting Witte Bedjes wil het leven van kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking iets aangenamer maken.


De stichting levert bij voorkeur een financiële bijdrage aan relatief kleine, tastbare projecten. De voorstelling wordt gespeeld door de professionele acteurs van Mangrove.

Tevens worden er ieder jaar spelers van de amateurgroep uitgenodigd om ook een rol te vertolken. Voor veel Mangrovers en voor het publiek is het Witte Bedjes Sinterklaasfeest één van de hoogtepunten van het jaar! Witte Bedjes werd een stichting, die dus inmiddels een halve eeuw bestaat, en het doel werd vergroot. Er kwamen benefiet­optredens en andere acties.


Beroemde artiesten als André van Duin en Willy Alberti traden op tijdens De Nacht van de Witte Bedjes in het City Theater en ook de autopuzzelrit door de stad was populair. De inzamelingen in de krant en op straat werden vervangen door een jaarlijkse acceptgirokaart voor de abonnees, een maatregel die overigens minstens zoveel geld opleverde. Eens in het jaar wordt door de Zonnegolf de Witte Bedjes -middag gehouden in zaal Het Vierhuis van ’s Heerenloo.


De naam van het evenement komt uit het verleden, toen er letterlijk mensen vanuit de ambulance in witte ziekenhuisbedjes werden binnengereden om de middag bij te wonen.

De actie was bedoeld om geld in te zamelen voor Sinterklaascadeautjes voor zieke kinderen die anders door de Sint vergeten zouden worden. Het motto was Breng zon in de schoorsteen. Deze mooie wit met bruine wieg van Lorelli met schommelfunctie is ideaal voor je kindje! Afhankelijk van wat je kindje wil, kan je deze wieg wel of niet op schommelstand zetten.


Dankzij de vier wielen onder het bedje is het ook nog eens gemakkelijk om het bedje aan de kant te rollen wanneer deze in de weg staat. Dit mooie wiegje is niet alleen. IKEA - GULLIVER, Babybedje, wit , Bedbodem op hoogtes te monteren. Witte bedjes actie was een initiatief van Parool-journalist Henri Knap.


Je kind kan veilig en comfortabel slapen omdat de slijtvaste materialen in de bedbodem zijn getest om het lichaam de juiste ondersteuning te geven. En als je kind rustig slaapt, heb jij ook een goede nacht. Daarom zijn al onze ledikantjes uitvoerig getest. Ze voldoen natuurlijk aan alle strikte veiligheidsnormen.


Zo groeit het bedje mee met je kleintje. De dames van Dispuut Gezelschap Bever hebben plaatsgenomen in de voorpagina van Het Parool. Voorpagi­na Met het nadrukkelijk uitventen van je misère maak je geen vrienden.


Witte Bedjes Het Parool zamelt geld in voor zieke, gehandicapte en anderszins hulpbehoevende kinderen.

Met poppenbedje Sweet Dreams geniet je favoriete popje van een heerlijke nachtrust. Het witte bedje is gemaakt van hout en staat… Meer. Cineac Pietje Bell Lokaal nieuws uit Rotterdam. Voor het eigen bestwil naar het ziekenhuis. Voor een behandelen omwille van de amandelen.


Bestelt u bij Poppenbedje. Gratis verzenden en gratis retourneren. Vandaag bestel maandag in huis! Witte Ledikanten koop je eenvoudig online bij bol.


Het bedje in deze prachtige, klassieke kleur kleedt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts