woensdag 29 mei 2019

Sticker krijtbord

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Acaza, thuis in muurdecoratie.


Fotolijsten, behang, verf en meer!

Heeft u een vraag over een van onze producten? Met deze krijtbord stickers vergeet u nooit meer de boodschappen en de kinderen nooit meer hun huiswerk. Door alle leuke vormen en designs geven deze stickers een leuke sfeer aan de kamer!


One krijt bord sticker designs zijn flexibel en simple, u kunt zelf ook een design ontwerpen als u wilt. De stickers worden geproduceerd met hoge kwaliteit vinyl. Deze sticker krijtbord is een leuk idee voor uw kinderen. De krijtbord sticker is ideaal voor uw kinderen om erop te tekenen maar kan ook gebruikt worden om berichtjes te schrijven voor familieleden. SCHOOLBORD STICKER (KRIJTBORD ) We kunnen uit de schoolbordfolie diverse afbeeldingen snijden, een aantal standaard voorbeelden staan in onze shop, maar we kunnen op uw verzoek ook andere afbeeldingen leveren.


Wij produceren alle stickers zelf waardoor er veel mogelijkheden zijn!

Op zoek naar kleine etiketten voor op bordjes of potjes? Deze handige, creatieve en originele muursticker van een krijtbord kan je overal in uw huis plaatsen. Als de wandsticker bevestigd is kunt u deze gebruiken als een krijtbord.


Wacht dan niet en bestel deze krijtbord sticker in elke gewenste afmeting. Een mooie krijtfolie sticker is in vorm gesneden en kan op vrijwel elke gladde ondergrond geplakt worden. Pak een krijtje en maak van je sticker krijt bord een handige notitie of boodschappenlijst!


Zo zijn er krijtbord stickers met de leukste dieren voor de jongere kinderen. Daarnaast zijn er krijtbord en whiteboard muurstickers van FC Barcelona en Real Madrid. Met een natte spons of doek is de krijtbord sticker zo weer schoon en klaar voor gebruik! Schoolbordsticker in basisvorm.


Wij leveren de krijtstickers in vele maten, zodat er altijd wel een is die bij u past! De krijt sticker is gemaakt van speciaal zwart stickermateriaal waar je met alle kleuren krijt op kan schrijven. Deze krijtbord stickers zijn erg handig en kleven op elk glad oppervlakte.


Doordat er geen lijm laag wordt gebruikt kan de sticker ook weer zonder gedoe en lijmresten verwijderd worden. De krijtbord stickers zijn ideaal voor uw kinderen om erop te tekenen maar kan ook gebruikt worden om berichtjes te schrijven voor familieleden. Leuke ronde krijtbord stickers ! AANLEVEREN PDF STICKERS U kunt stickers aanleveren in elk gewenst formaat. U levert een hoge resolutie PDF aan.


Een PDF zonder snijtekens en zonder afloop rondom.

Kan jouw keuken wel wat extra organisatie gebruiken? Op deze krijt sticker kun. Krijtbord Stickers Label NU MET STIFT! Decoreer de keuken op gepaste wijze met deze krijtbord sticker.


De wanddecoratie is gemaakt voor de keuken met een design van snijplank met mes en vork. Deze muursticker kan op alle krijtbord vlakken beschreven worden en zal de keuken georganiseerder maken. Van notitie- en reminder muurstickers voor op de ijskast of deur tot aan dieren en auto krijtbordstickers voor in kinderkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts