maandag 6 mei 2019

Showroom tafels

De goedkoopste Tafels bestel je op beslist. Verfraaien van uw huis met tafels. Ruim assortiment online bestellen! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Showroommodellen - tafels Een van de belangrijkste meubelen in uw huis is natuurlijk de tafel ! Bent u op zoek naar een grote eetkamertafel, een salontafel of juist een bijzettafel? Kies voor een glazen salontafel, houten bijzettafeltje of een eetkamertafel van cement.


Met een showroom in Sliedrecht en Gramsbergen (Overijssel) zijn onze robuuste meubels nooit ver weg, zie hieronder de adressen en openingstijden van per locatie. Hier vind je vele design tafels van Treku, Metaform, Artifort en nog veel meer!

Vrijblijvend interieur en lichtadvies van onze binnenhuisarchtect. Kom langs in onze showroom en overtuig u zelf… Ook op 2e kerstdag en op 27december zijn wij geopend! Kijk hier voor actuele openingstijden! Onze showroom is elke maandag op afspraak geopend. Ook in deze showroom vindt u een prachtig aanbod aan industriële meubels.


Met minimaal eettafels in elke showroom kunt u een goed beeld krijgen bij de diverse behandelingen en soorten afwerking wij bieden voor onze massief eiken tafels. Dit betreft zowel de lange tafels als de wat kortere. Heeft u een moderne of juist een warme, houten eetkamer? Bekijk bijvoorbeeld de Metaform K-tafel , Leolux Indus eetkamertafel of de Bert Plantagie Workmate tafel. Ontdek al onze aantrekkelijk geprijsde showroommodellen in je favoriete Goossens winkel.


Bedenk je wel, onze showroommodellen zijn alleen te bekijken en te verkrijgen in onze winkels. Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne. Kom langs om kennis te maken met het merk SQUAVI, in onze showroom kun je quasi alle modellen bekijken van tafels ,over banken, wijnrekken tot koffers, stoelen en zo veel meer.


Neem contact op met ons of plan een bezoek aan onze showroom in Zevenaar, nabij Arnhem. De nieuwe showroom bied een soort belevenis van ambacht en pure kwaliteit, de design tafels springen er direct uit. Koffie staat klaar en gratis parkeren.

Dé ovale tafel specialist van Nederland. Zoekt u een betaalbare, exclusieve ovale tafel van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt dan erg eenvoudig de productnaam intypen bij ‘product zoeken’ en uw gewenste product direct online bestellen.


U kunt er overigens ook gewoon voor kiezen om bovenstaand door ons grote aanbod aan tafels te kijken. Hieronder vindt u alle modellen tafels die wij op voorraad hebben. De gehele SavØkse is te zien bij De Machinekamer in Zaandam. Hier kun je de verschillende modellen met eigen ogen zien, de tafels voelen en de houtsoorten vergelijken.


Ons verkoopteam kan je helpen bij het vergelijken en adviseren welk formaat of afmeting het beste bij jouw interieur past. Betonlook eettafels, eiken eettafels, robuuste tafels en nog veel meer op maat gemaakt. In onze Outlet Store vindt u diverse showroom eettafels, direct mee te nemen en met hoge korting.


Kortingen oplopend tot ! ZWAARTAFELEN MAAKT STOERE HOUTEN TAFELS OP MAAT VOOR THUIS, KANTOOR EN HORECA! Wij maken echte houten tafels op maat met een unieke uitstraling, kwalitatief en tijdloos. Oftewel: een massieve tafel voor het leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts