maandag 20 mei 2019

Hotel wienerhof in den helder

Hotel wienerhof in den helder

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Hotel wienerhof in den helder

Ons hotel beschikt over comfort éénpersoons kamers, comfort tweepersoons kamers en junior suites. Ons sfeervolle hotel , in de binnenstad van Den Helder , beschikt over comfort éénpersoons kamers, comfort tweepersoons kamers en junior suites. Een overnachting in ons hotel is altijd inclusief ontbijt en vriendelijk personeel. Hotel Wienerhof in Den Helder. Opposite the hotel you will find the railway station, which provides good transportation for trips in the region.


Den Helder is de perfecte uitvalsbasis om van rust en mooie natuur te genieten. Zo is Den Helder omsloten door water en kun je met de veerboot het eiland Texel verkennen. U kunt mooie wandelingen in het gebied maken of de haven met een bezoek vereren.


Hotel wienerhof in den helder

Heel goed met de trein bereikbaar, station tegenover hotel. Je kan uur parkeren met schijf. Vrij parkeren goed mogelijk in de buurt. Wat gedateer maar heel gezellig. Gezien het weer lekker buiten ontbijten midden in Den Helder.


Tegenover het hotel ligt het treinstation Den Helder , die een verbinding heeft met onder andere Utrecht, Amsterdam en Alkmaar. De Junior Suites zijn ruimer dan onze comfort kamers, ingericht in Balinese stijl en voorzien van badkamer met douche en ligba tweepersoonsbe wekkerradio, kluisje en een televisie met comfortabele zitgelegenheid. Tevens beschikken de suites over een balkon aan de voorzijde van het hotel. Voordelig hotelarrangement. Maak gebruik van de lage prijs!


Hotel wienerhof in den helder

Vergelijk alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie! Dit charmante hotel is een ideale accommodatie voor als je wilt genieten van het stran de imposante marinevloot wilt bewonderen of wilt ontdekken wat de marinestad allemaal te bieden heeft. You can make beautiful walks in the area or visit the harbour.


Ons 3-sterren hotel is van alle gemakken voorzien en vormt de perfecte uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Den Helder. Controleer de beschikbaarheid. Er is gratis WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes.


De keurig onderhouden kamers hebben een eigen balkon. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Enjoy free breakfast, free WiFi, and free parking.


Popular attractions Dutch Navy Museum and Golfbaan Ooghduyne are located nearby. Verbindungen nach Utrecht, Amsterdam und Alkmaar. Der Küstenbus verkehrt in den Sommermonaten und bringt Sie z. Dit hotel is voorzien van een restaurant, bar en een terras waar je eveneens van een lunch of diner kunt genieten.


Alle kamers zijn comfortabel en met zorg ingericht. Ze beschikken over een televisie, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet. Ontbijt goe maar niet zo uitgebreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts