vrijdag 31 mei 2019

Sprei ecru

Koop vandaag nog de mooiste Sprei. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bestel ook online bij Leen Bakker.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit!

Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Damai Montana Sprei - Ecru - - persoons - 220x270. Met dit sprei Montana van Damai is uw bed een eyecatcher in uw slaapkamer. Doordat een sprei gevuld is kan deze in de koude winter ook worden gebruikt als extra deken.

Het ruime assortiment spreien op Bedsupply omvat verschillende maten. Zo kan voor ieder bed de juiste sprei worden gevonden. Het materiaal is Katoen met Polyester. De Rombos past bij iedere slaapkamer en geeft het bed een extra uitstraling.


Bedsprei Cascais ecru is een rustige effen sprei voor op de slaapkamer. Deze sprei is erg makkelijk te combineren met ieder dekbedovertrek. Het dessin is neutraal en past bij ieder interieur. Twee bij twee sprei uit de jaren ‘het is een prachtig sprei en ook als plaid te gebruiken over de bank bijv.


Zorg voor verfraaiing van de slaapkamer en een warm gevoel. In de webshop is een ruim aanbod te vinden, met een diversiteit aan kleuren en dessins, elk met een andere uitstraling en materiaalsoort. Wanneer je een beddensprei zoekt voor op je be dan ben je bij Beter Bed zeker aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan spreien in diverse kleuren, stofsoorten en afmetingen vind je bij ons altijd een passende sprei met een uitstekende kwaliteit.


Een sprei wordt ook wel een deken of grand foulard genoemd. Kies uit 1producten vanaf € 199. Venice Sprei Cascais Ecru.

De subtiele textuur zorgt ervoor dat de sprei er onweerstaanbaar uitziet. Is het al een koude winteravond? Onder deze sprei zou je altijd wel willen wegkruipen. Nightsrest Bedsprei Zaria - Ecru. Langvanstof heeft een prachtige collectie spreien in allerlei soorten maten en in een prachtige kwaliteit.


Al onze spreien zijn wasbaar. Op verzoek kunnen kussenslopen worden bijgeleverd. De spreien worden zonder kussenslopen aangeboden.


Spreien Je huis is waar je je thuis voelt en een thuis hoort gezellig te zijn. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.


Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal. Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts