maandag 27 mei 2019

Wijzonol 4so

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol vakverf voor professionals. Hoogglanzende aflak met een zeer goede buitenduurzaamheid op basis van urethan-alkydhars. Het hele jaar door te gebruiken. Als 4-seizoenen grondlak op hout en overgrondverf c. Deze buitenverf is namelijk het hele jaar toe te passen op verschillende.


Wijzonol 4so

De verf is goed te verwerken en heeft een mooie glans. Deze lak kan dus zowel gebruikt worden als grondverf en voorlak. Benieuwd naar alle wijzonol verf? Deze verf kenmerkt zich door de mooie vloei en de gemakkelijke.


Wij hebben ons productaanbod in een overzicht gezet. Bekijk direct welke professionele verf wij voor u hebben. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland.


Wijzonol 4so

Altijd binnen dagen geleverd! Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Bestel nu online tot korting ! Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Met deze lak ben je tot wel jaar onderhoudsvrij.


Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit verf? De grondlak voor onder de 4SO lakken en uitstekend om met wat lagere temperaturen te kunnen verwerken. Het is geschikt als aflak in LBH-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof.


Wijzonol 4so

Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Wil je schilderen op hout, voorbehandeld metaal of kunststof? Dan is het een 1-potsysteem waar je geen grondverf bij nodig hebt.


LBH 4SO verf: Bij verfgroothandel. Welke vullen buitenduurzaam en 4-seizoenen (overstaan) te verwerken is. Wat deze lak zo bijzonder maakt is dat hij het hele jaar door te gebruiken is. De lak is namelijk al te verwerken bij een temperatuur vanaf 0°C.


U kunt dus zelfs in de winter gaan schilderen. Referentie: Universele,vullende en buitenduurzame, 4-seizoenen(overstaan) grond- en voorlak op basis van alkydhars. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Laagdikte micrometer droog = ca. Minimaal 0°C omgevings- en ondergrondtemp.


De ondergrondtemperatuur minimaal 3°C boven het dauwpunt. Verpakking en liter. Bij hoge en lage temperaturen te verwerken.


Wijzonol 4so

De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis en een strak vloeiend resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts