maandag 2 december 2019

Vaas ptmd

Kies uit producten vanaf € 144. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! PTMD Vaas prijzen vergelijken.


Bezoek jouw dichtstbijzijnde winkel of bestel online. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Door de mooie kleur van het glas schijnt de vaas mooi door met een brandende kaars er in. Het stoere model van aluminium is vormgegeven met sierlijke lijnen en afgewerkt met een coating in zwart. Van Beginner tot de Serieuze Visser. Bespaar tot wel via kiesproduct. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Maak je interieur compleet met de stijlvolle meubels van PTMD. Heeft u niet een mooie plek in uw huis?

Bijvoorbeeld: Woonkamer,vensterbank,in de keuken op het aanrecht, Op de salontafel, op tafel Je hebt zelf vast ook genoeg ideën waar deze Vaas goed zal staan. Vazen Potten en Schalen o. Prachtige gouden vaas in art-deco stijl van het merk PTMD. Past prachtig in de aankomende najaarstrends voor home deco, als tevens in het kerstthema. Bestel eenvoudig en snel bij.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Neem gerust een kijkje in onze collectie van stoere, landelijke tot sjieke potten en vazen. De vazen met een smalle hals aan de bovenzijde en een oortje aan de zijkant zijn ontzettend leuk om te vullen met decoratietakken.


Het is lastig kiezen uit al die mooie schalen, potten, vazen , windlichten, kaarsen, kandelaars, lampen en meubels. Deze vaas heeft een prachtige uitstraling. Een echte eyecatcher om te zien in de woonkamer. Ptmd Collection Vaas Miranda. Afmeting : x 1x 1cm.


In deze vaas kan geen water in. Ook kan er geen kaars in worden gebrand.

Dit komt omdat de kleur van de vaas met folie aan de binnenkant vast zit. Dit gaat eraf door het water of warmte. Brede keuze en snelle levering. Het inrichten van een ruimte is nog nooit zo eenvoudig geweest met de artikelen van PTMD.


Nederlands Deutsch English. Het assortiment wordt regelmatig met de allernieuwste producten aangevuld tegen de scherpste prijzen. Dan zijn wij graag jouw partner. De transparante vazen zijn vaak tijdloos en hiermee kun je eindeloos blijven combineren. Voor een wat originelere vaas kun je kiezen voor een witte vaas of een zwarte vaas.


Wanneer je opzoek bent naar een echte blikvanger is het leuk om te gaan voor een blauwe vaas of een rode vaas of juist een andere kleur die past bij jouw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts