woensdag 25 oktober 2017

Hor klemmen

Bekijk het gehele assortiment hor. Of bezoek één van onze winkels. De grootste collectie horren vind je hier! Horren tegen de laagste prijzen. Kies uit producten vanaf € 195.


Hor klemmen

Kunststof hoek voorzethor mm Hor onderdelen mm horhoeken. Inzethor mm met schroef Horonderdelen stalen veer mm Klem uw eigen. De profielen van de klemhor zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium van topkwaliteit. De hoeken zijn in verstek gezaagd en met kunststofhoeken in elkaar gezet.


De klem - en draaiveren zijn op de klemhor bevestig waarmee de klemhor wordt vastgeklemd. Om de hor te installeren, opent u het raam en drukt u de gemonteerde hor tussen het kozijn. In het geval dat uw raam iets groter is dan de zojuist gemonteerde hor , gebruikt u de meegeleverde klemmen om deze alsnog stevig vast te. De klemhor wordt net als een inzethor van binnenuit geplaatst. Bij een houten kozijn valt de klemhor (van binnenuit gezien) achter de stalenstrip op het kozijn.


De hor blijft gewoon zitten of het raam nu open of dicht is. Deze raamhorren zijn gemaakt van hoogstaand materiaal. Het gaas gaat lang mee en de inzet raamhorren bezitten een dunne flens waardoor deze geklemd wordt tussen het raam en het kozijn. Met deze oplossing behoudt u de voordelen van het draai-kiepraam, zonder last te hebben van insecten in huis.


Een aluminium inzethor, ook wel inklemhor genoem past in vrijwel elk houten en kunststof raam wat naar binnen opendraait of kiept zoals draaikiepramen. De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn. Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. Stap 2: Kies het type hor Gaat u een hor maken, dan moet u kiezen welk type inzethor u wilt, houd rekening met de diepte van het profiel!


Een standaard inzethor heeft een profieldiepte van 32mm. Maar mocht u een afwateringsdorpel hebben, dan heeft u een profieldiepte van 42mm nodig. De derde keuze is een profieldiepte van 20mm. Standaardmaten en maatwerk horren. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Hiermee stelt u uw ideale inklemhor samen: een hor op maat als het ware. De configurator begeleidt u door het bestelproces van uw inklemhor. In verschillende stappen geeft u aan wat voor soort inklemhor u nodig heeft. Daarbij kunt u ook de keuze maken voor inzethor klemmen.


Hor klemmen

Een inklemhor op maat is zo gemaakt! Deze klemhorren worden voor de aluminium- of in de houten- en kunststofkozijnen geplaatst en vastgezet door middel van rvs- klemmen. Daardoor wordt voorkomen dat het raam zwaar gaat sluiten. Omdat klemhorren geplaatst worden zonder schroeven of boren, zijn ze ook zeer geschikt voor huurwoningen.


De Inklemhor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. Inklemhorren zijn geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Ook is de hor in een handomdraai uit te nemen. Bestel de Klem voor inzethor bij Boerderijgereedschap.


En daarbinnen heb je ook nog eens veel verschillende keuzes. De kleur en het materiaal van de cassette bijvoorbeel maar denk ook aan het materiaal van het horrengaas. Naast de verschillende horren kun je bij Bruynzeel ook terecht voor losse onderdelen.


Kan je losse onderdelen bestellen voor een hor ? Zeer tevreden over het hor. Als test besteld om te kijken of het wat was, maar we zijn meer dan tevreden! Goede kwaliteit hor en past perfect! Op naar de volgende bestelling voor het gehele huis! Ook het transport bedrijf zeer goe werden tijdens de aflevering goed op de hoogte gehouden en real time kon je zien waar de bezorger was.


Hor klemmen

Aan de boven- en onderzijde van de inzethor zit een veer. Bij plaatsing van de hor klemmen de veren zich in de opening, waardoor de inzethor vast zit. Het klemsysteem is niet permanent, dus u kunt de inzethor heel gemakkelijk verwijderen uit het kozijn. Unilux raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur.


Maak daarom hierboven je keuze voor het type raam dat je hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts