donderdag 19 oktober 2017

Moderne keuken eiland

Landelijke, moderne en houten keukens op maat. Wij zijn iedere zondag open. Stel zelf uw keuken in 3D samen. Bekijk alle opties in uw interieur. Al onze troeven in een notendop!


Tijdloze en moderne keukens van bulthaup.

Laat u uitgebreid Inspireren. Ervaar onze producten zelf. Moderne keuken met kookeiland. Een stijlvolle keuken met eiland. Deze moderne keuken is sfeervol door de combinatie van wit met hout.


Een wit kookeiland met een hoge kastenwand van hout fineer. Daarnaast hebben we deze houtkleur terug laten komen in een van de nissen. Met deze strakke, moderne en rustgevende keuken met eiland kun je echt alle kanten op.

Deze keuken is van ons huismerk DBselect en heeft hierdoor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! De keuken heeft veel kasruimte en lades. Voorzien van lange rvs handgrepen. Alle apparatuur werken uitstekend.


Het kookeiland bevat ook veel opbergruimte. De Amerikaanse koelkast is ook inbegrepen. Deze greeploze moderne keuken is inclusief kookeiland en composiet werkblad. Natuurlijk kunt u deze keuken ook naar uw eigen wensen aanpassen. Zo gewoon als het is om online ervaringen te delen, zo is het ook de trend om koken uit z’n isolement te halen.


We koken met elkaar, we vermengen de keukentijd met momenten dat we socializen. Ben je van plan een eiland keuken aan te schaffen? Kom vooral eens langs om onze eiland keukens te bezichtigen!


Een keuken met eiland heeft vaak meer aanrechtblad en kasten. Dat maakt keukens met kookeiland gemiddeld duurder dan de rechte keuken of de hoekkeuken. Toch is een keuken met eiland verkrijgbaar voor elk budget.


Kom langs voor een vrijblijvend advies in onze showroom. Op dit bord vindt u verschillende stijlen eiland showroomkeukens. Op zoek naar een moderne keuken met eiland ?

We hebben een groot aanbod moderne keuken eiland en moderne keuken met eiland keukenwinkel. Een moderne keuken met een kookeiland zorgt dankzij het minimalistische en strakke design voor een luxe sfeer. Wilt u meer weten over moderne keukens met een kookeiland?


In veel moderne keukens speelt het keukeneiland een belangrijke rol, en niet voor niets. Als u de ruimte heeft biedt een eiland veel extra bergruimte en werkoppervlak, en in plaats van met je rug naar de rest van de keuken , de woonruimte en het gezelschap te werken, schaart iedereen zich graag gezellig om het eiland. Er zijn diverse eiland keukens verkrijgbaar in eindeloos veel uitvoeringen, stijlen en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een kookeiland in combinatie met een kastenwand met inbouwapparatuur, of een eiland waaraan u ook kunt zitten. Keukeneilanden zijn populair.


De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u op zoek naar een keuken met eiland op maat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts