donderdag 12 oktober 2017

Transparant raamzeil

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Statische raamfolie online. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Het transparante raamfolie gaat een lange tijd mee.

Het raamfolie beschikt over een sterke kleeflaag en zal niet snel loslaten. Zeker het raamfolie van het merk Aslan is van zeer hoge kwaliteit waardoor het jarenlang mee gaat. De naam zegt het al zegt, je kunt door dit doorzichtig pvc zeil heen kijken. Als dit zeil goed is gespannen zal dit glashelder zijn.


De 5mm dikte is voor de meeste toepassingen geschikt. Hier worden bijvoorbeeld ook de ramen van grote evenementtenten gemaakt. Hier transparante raamfolie voorbeelden ter inspiratie.


Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een logo in de huisstijl en bijpassende borders.

Op de middelste foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een bedrijfslogo. Het was nog nooit zo gemakkelijk. Transparante raamfolie op maat naar eigen ontwerp. Mocht het zelfklevende raamfolie na ontvangst om wat voor reden, toch niet bevallen. Dan mag je het folie aan ons retourneren.


Uitzondering hierop zijn de stukken folie dat wij voor jou op lengte maat 50cm, 100cm of 150cm hebben gesneden. Zoek je transparant plakfolie? Mensen die transparant plakfolie zoeken, gebruiken dat meestal voor op de ramen. Met deze doorzichtige kleurenfolie kun je namelijke hele mooie effecten op ramen creëren. Het leuke van transparant kleurfolie is dat elke kleur ook weer een ander effect geeft.


Kijk je bijvoorbeeld door het roze raamfolie naar buiten? Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt? Kijk bij de filters aan de linkerkant van deze pagina. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Daarnaast wordt het transparant raamzeil veel gebruikt in voortenten, transparant tafelzeil, schuurtjes, voillere van gevogelte, winddicht maken van het hondenhok, cabriokap, raamzeil voor bootkap en windreductie voor een balkon.


Wat is transparant raamzeil. Outletverkoop van doorzichtig zeil. De duurzaamste uitvoering, glashelder en u.

Diverse diktes, breedtes en uitvoeringen. Kies uit producten vanaf € 299. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis.


De raamfolie wordt kosteloos voor u op montage-maat gesneden. Het enige wat u hoeft te doen is het raam opmeten (het glasgedeelte). De rolbreedte van het doorzichtig PVC raamzeil is 135cm en kan gemakkelijk bewerkt worden tot iedere gewenste afmeting. Kortom een duurzame oplossing! Toepassingen transparante folie van PVC zoals raamzeil , tafelzeil of verandazeil.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Raamfolie koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


U hoeft dus geen hele meters af te nemen. Eenvoudig online bestellen. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties.


Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts