woensdag 18 oktober 2017

Jaren 30 beslag

Kwaliteit voor de beste prijs! Creëer Een Stijvol Interieur Met De Collectie Van Loftdeur, Benieuwd? Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting!


Vind jaren deurbeslag het nu op Kensaq.

Van jaren deurbeslag tot het immens populaire Ton-model, bij Klassiekdeurbeslag. Wij hebben hierbij gekozen voor producten die duurzaam zijn met die echte jaren uitstraling. Bekijk ook eens onze bijzondere deurstoppers en raamuitzetters.


Ik, Arjan, de eigenaar van De Oude Deurklink, ben erg trots op wat we hebben bereikt. Blijf feedback geven op bijvoorbeeld Kiyoh, daar leren wij van. Wil je advies of iets specifieks vragen?


Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm.

Onder de jaren ’ deurbeslag valt een brede variatie van objecten. Een woning klassiek inrichten kan natuurlijk met modern materiaal, maar u zult het ongetwijfeld met ons eens zijn dat deurbeslag in de jaren ’ stijl en andere klassieke. Het handvat is hierbij gemaakt van ebbenhout dat van nature (en dus door en door) zwart is. Deze jaren deurkrukken worden daarnaast standaard geleverd met twee rozetten en de benodigde schroefjes in een bijpassende kleur.


Jaren deurbeslag Nostalgie met warme houttinten. Ons jaren deurbeslag is stijlvol afgewerkt met houten middenstuk in ronde vorm. Onmisbaar beslag voor een jaren sfeer!


Denk hierbij aan glas-in-lood ramen, brede kozijnen en hoge plafonds, dit is de sfeer die u kunt creëren met jaren deurbeslag. Interieurs uit de jaren herken je direct aan hun prachtige stijl en bijzondere details. Glas-in-lood ramen, brede kozijnen en hoge plafonds geven de huizen een unieke sfeer. Woon of werk je in een jaren of jaren pand?


Tegenwoordig is het echter prima mogelijk om de voordeur weer in ere te herstellen en van jaren voordeurbeslag te voorzien passend bij de stijl en uitstraling van het huis. Voordeurbeslag van messing. Het iconische jaren deurbeslag komt zoals de naam al doet vermoeden oorspronkelijk uit de jaren dertig van de twintigste eeuw.


Dit was een periode dat kwaliteit in een hoog vaandel ston het was ook een tijd waarin de klassieke stijl met extravagante versieringen een beetje passé was voor zowel consumenten als voor designers.

Wij houden van het Ton model in glans en mat nikkel! De warme stijl van nikkel kleuren en ebbenhouten details maken van de Ton serie een klassieker. Op basis van onze jaren serie is het mogelijk vol te combineren met krukken, veiligheidsbeslag en overige accessoires. Wij vinden de jaren deurkruk veruit de mooiste versie, daarom zijn we trots dat we deze Ton 4deurkruk van ebbenhout met geborsteld nikkel aan mogen bieden aan onze klanten.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voor iedereen een voordeel.


Van het tonmodel is deurbeslag te vinden op de webwinkel in een complete serie passende bij de deurkrukken waaronder wc-sluitingen, sleutelrozetten, profiel-cilinderrozetten en espagnoletten (tonmodel pompespagnoletten en krukespagnoletten). Paar deurklinken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking of een geborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart ebben-hout. Bladgreep deurklink van smeedbaar gietijzer, Jaren ’ 30. Jaren ’zwarte gietijzeren deurklinken, half-sabel model. Neem nu ons industriële deurbeslag, vol minimalistische vormen en donkere kleuren.


Ook voor een jaren ’ deurklink, zwart deurbeslag en moderne design krukken ben je bij de deurbeslagexperts van Cubic Colors aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts