maandag 30 oktober 2017

Hoes voor loungeset kussens

Duurzame kussens op maat gemaakt! Alleen De Hoogste Kwaliteit. Bekijk Direct Ons Complete Aanbod! Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Ruime keuze voor de juiste tas voor loungekussens.

U wilt uiteraard uw loungeset en kussens zo goed mogelijk bescherming tegen de invloeden van het weer. Uw loungemeubels dekt u gemakkelijk af met een tuinmeubelhoes. Echter wordt het niet aanbevolen uw kussens voor een langere periode onder uw tuinhoes te laten liggen.


Een kunststof opbergbox of een hoes beschermt jouw kussens en tuinsets en houdt ze langer mooi. Polyester hoezen zijn weerbestendig en waterdicht en geven je langer plezier van je mooie tuinset. Zo hou je ruimte in je schuur en blijven de kussens prachtig! Premium loungeset hoes XS Outdoor Covers.


Beschermhoes voor een kleine hoek lounge set. Met de hoezen van Outdoor Covers is uw tuinmeubilair optimaal bescherm wat zorgt voor een lange levensduur.

Hoezen zijn niet 1procent waterdicht en kunnen verkleuren. Het kussen of de kussenhoes gefabriceerd door de kussenhoezengigant. De Sunbrella stof die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en beschikt over alle eigenschappen voor een langdurig gebruik buitenshuis, dus zeer geschikt als lounge kussen.


Met een waterdichte loungeset hoes kunt u genieten op elk gewenst moment van uw loungeset. Loungeset hoes waterdicht. Met de waterdichte beschermhoes zorgt u ervoor dat als u even een moment voor uzelf heeft, lekker languit in de zon wilt liggen of juiste lekker bij wilt kletsen met vrienden of familie kunt gaan zitten in een handomdraai. U kunt een loungesethoes gebruiken wanneer u uw loungeset niet gebruikt, meestal zal een hoes echter alleen worden aangebracht als het seizoen verandert.


Als het koud en nat wordt weet u namelijk zeker dat uw loungeset de komende tijd niet gebruikt gaat worden. Kiest u voor een loungeset met weerbestendige. Doordat de vulling flexibel is kunnen deze kussens bij levering nog wat kleiner lijken. Maar als je er een tijdje op hebt gezeten zal de vulling uit gaan zetten en zal de juiste maat gevonden worden. Ben je van plan voor langere tijd achter elkaar op je kussens te gaan zitten dan kun je beter voor de Carré kussens kiezen.


Een mooie grote loungeset in uw tuin levert u veel plezier op. Wij hebben daarbij zowel oog voor kleine als voor grote loungesets, én voor hoeksets. Als u een loungeset heeft raden wij u aan een loungeset beschermhoes bij de loungeset te nemen om de levensduur van je loungeset te verlengen. Een loungeset beschermhoes van Tuinmeubelen. Vogelpoep, Verkleuring, bladeren en buurtkatten.


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Alle loungesethoezen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinmeubelhoezen. Beste resultaten voor kussens loungeset op Finecomb.


Met een tuinkussenhoes bescherm je jouw tuinkussens tegen vuil en vocht. Hoezen voor tuinkussens zijn er in verschillende soorten en maten, voor de kussens van je tuinstoelen of je loungeset. De hoezen zijn vaak in de vorm van een tas, zodat je ze eenvoudig wegzet en ze sluiten met een gemakkelijke rits. We hebben oneindig veel keus in beschermhoezen voor uw loungeset of tuinmeubel set.


Een hoes voor loungeset van Raffles Covers wordt geleverd met een gratis een Water Shedding Pole. Hiermee kan worden voorkomen dat er grote plassen water op uw loungeset hoes blijven liggen. Bij andere merken hoezen kunt u kiezen om losse water shedding pole aan te schaffen.


Welk lounge kussen je ook kiest, comfortabel zal deze zeker zitten! Bij Leen Bakker kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan lounge kussens. Veelal hebben deze loungekussens een grijze kleur. Daar hebben we luxe opbergtassen voor.


Heb je een mooie loungeset , dan kun je vier tot zes kussens hiervan in een handige UV-werende tas opbergen. Bewaar ze koel en droog tot volgend seizoen en je kunt er weer heerlijk op zitten. Nog even een tip: zorg dat de kussens niet nat in de tuinmeubelhoezen gaan. Daardoor kunnen ze gaan schimmelen.


Deze hoes beschermt uw loungeset tegen Uv-stralen, regen, hagel, sneeuw en wind! Ook geschikt voor in de winter. Afmeting: 2x 2x cm. Materiaal: polyethyleen (kunststof).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts