donderdag 19 oktober 2017

Afmetingen gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Je wilt nieuwe gordijnen omdat de oude niet meer mooi zijn, je verhuist bent of gewoon omdat je wel eens iets anders wilt. Dan is het natuurlijk van groot belang dat je nieuwe gordijnen perfect passen voor jouw ramen of deuren. Maar hoe bereken je nu precies welke afmeting je nieuwe gordijnen moeten krijgen?


Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden. Opmeten gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede. De hoogte meet u vanaf de vloer tot bovenzijde van de gordijnroede.


Onze gordijnen worden gemaakt in verschillende standaard maten, waardoor je altijd een keuze hebt voor een passend gordijn bij jouw raamformaat.

Zijn deze gordijnen alsnog iets te lang voor jouw raam en kamer? De marge om de gordijnen te laten vrij hangen is 2cm. Dit betekent dat wij deze 2cm inhouden van de door jou opgegeven hoogte zodat de plooien in het gordijn mooi en soepel vallen en de zoom van de gordijnen net boven de vloer hangen.


Let op: Voor gordijnen die aan ringen worden opgehangen dient er vanaf de onderkant van de roede gemeten te worden. Plooien zorgen ervoor dat een gordijn mooi ‘valt’. Kies voor een enkele plooi, een dubbele plooi, een driedubbele plooi of een vlinderplooi.


Hoe dikker de plooi, hoe meer stof je nodig hebt. HEMA kan je precies vertellen hoeveel stof je nodig hebt bij jouw afmetingen en gewenste plooi. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen.


Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Het opmeten om gordijnen te bestellen is niet ingewikkeld. Info over gordijnen afmetingen. Resultaten van zoekmachines!


Het gordijn staat mooi in de woon- of slaapkamer.

Het Nevada gordijn is gemaakt van polyester en is effen van kleur. Naast op maat gemaakte gordijnen bieden we kant en klare gordijnen aan. Deze kant en klare gordijnen zijn direct uit voorraad leverbaar.


De collectie bestaat uit vitrages, inbetweens en overgordijnen. Met gordijnen kleed je jouw huis warm en sfeervol aan. Bij GAMMA vind je verschillende soorten gordijnen met uiteenlopende functies en doeleinden, van verduisterende gordijnen tot wave gordijnen. Gordijnen kopen bij GAMMA.


Geen gedoe met het korter of smaller maken! Je kiest zelf de stof, kleur, afmetingen en opties en wij gaan direct voor je aan de slag zodra de bestelling is geplaatst. De gordijnen kant en klaar zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Neem voor de breedte van de gordijnen , de breedte van de rails of roede en voor de hoogte, de maat van de bovenkant rails tot strak op de vloer of vensterbank.


Wilt u ze over de vensterbank meet dan tot zover als ze erover heen moeten komen. WELKE PLOOIEN ZIJN ER MOGELIJK VOOR EEN GORDIJN ? Bij de aanschaf van overgordijnen kiest u naast de kleur ook de soort plooi die u wenst. Louverdrape biedt u verschillende soorten plooien met elk hun eigen eigenschappen en maximale afmetingen. Prijsbepalend voor de overgordijnen is de vloeite die bij de plooi hoort. Op subtiele wijze hullen ze uw woonruimte in een passende sfeer en maken ze uw leven prettig en praktisch.


Licht filteren, bescherming tegen nieuwsgierige blikken, isolatie tegen hitte en kou,. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts