donderdag 12 oktober 2017

Plexiglas bak op maat

In verschillende diktes kleuren leverbaar. Bestel nu een gratis sample voor uw project. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Wij maken ook lekbakken op maat voor het opvangen van olie, water en chemicaliën.


Ook is het op deze wijze mogelijk bakken te maken met bijzondere vormen of uitsparingen. Op locatie kunnen opvang en lekbakken worden gemaakt met buis doorvoeren.

U kunt kiezen het product te laten bezorgen of zelf af te halen in onze winkel in Den Haag. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde product. Voor een nog betere uitstraling of de bescherming van uw kunstwerk of product, heeft Solits de plexiglas vitrinekap ontwikkeld.


Andere klanten zochten een stofkap of stolp van plexiglas en kwamen uit bij deze plexiglas beschermkap van mm dikte. Damme Kunststoffen produceert vrijwel alles van plexiglas op maat. Transparante bak voor onder water. Acrylaat bak voor onder water.


De plexiglas staanders zijn perfect om te gebruiken voor lezingen. Plexiglas bak voor onder water.

Gratis op maat zagen, dagen levertijd. Ook maatwerk helder, opaal, mat en gekleurd plexiglas. Tussen Kerst en het nieuwe jaar zijn wij gesloten. Uw bestelling wordt in het nieuwe jaar gewoon uitgeleverd!


Kies hieronder uw gewenste kunststof platen. Bovendien is het plexiglas keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Wij leveren plexiglas platen op maat in diverse kleuren en verschillende diktes.


Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Van grote tot kleine vitrines (perfect helder verlijmd) tot sokkels en awards.


Wij verzorgen volledige in-store oplossingen, product presentaties en bieden talrijke industriële toepassingen. Naast het recht toe recht aan zagen bieden wij plexiglas op maat aan. Daarnaast frezen wij plexiglas op maat. In onze calculator kan makkelijk de gewenste maat berekend worden en is bestellen van een plaat op maat binnen handbereik. Het zagen van de platen is geheel gratis.


Of u nu veel of weinig platen besteld. U kunt uw dikte van de plaat kiezen en eventueel de kleur.

Tevens heeft Vos Kunststoffen diverse maten en kleuren op voorraad. Wij kunnen het materiaal zeer goed bewerken. Het materiaal is weliswaar krasgevoeliger dan glas maar daar staat tegenover dat het oppervlak aanzienlijk minder spiegelt dan conventioneel glas. Dit voorkomt hinderlijke en afleidende (zichzelf herhalende) reflecties. Een belangrijk deel daarvan komt op het conto van het aquarium zelf.


Traditioneel worden aquaria van glas gebouw maar plexiglas , ook wel acrylaat genoem is bezig met een stevige opmars in de aquariumwereld. Veel professionals en zelfbouwers stappen over op plexiglas vanwege de vele voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts