vrijdag 20 oktober 2017

Redox bl forte

Forté verkrijgbaar vanaf €393. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Redox BL Forte comp B (MSDS) CLP MSDS. De ondergrond volledig ontdoen van vet, vuil en eventueel aanwezige corrosieproducten. Het oppervlak zorgvuldig opschuren en ontstoffen.


Redox bl forte

VerfsysteeGeheel gronden met REDOX BL FORTE. Afwerken met twee lagen REDOX BL FORTE of WAPEX 660. Deze lak is ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en profielen. De lak is waterverdunbaar en en roestweren wat hem extra veelzijdig maakt. De lak is gemakkelijk aan te brengen en heeft een zijdeglans afwerking.


Akzo Nobel Decorative Coatings B. Afdeling Technical Support, Tel. Ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Redox bl forte

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Alle handleidingen op ManualsCat. Prijs zichtbaar na inloggen. Eventueel ondeugdelijke coating verwijderen.


Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Het rendement is afhankelijk van de applicatiemethode en de ruwhei structuur en porositeit van de ondergrond. Praktisch verbruik per object te bepalen door een proefvlak.


Redox bl forte

Extreem robuuste epoxy schakelverf voor metaal. Het is geschikt als primer en aflak voor staal. Het is ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden.


Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan Arbo. Uitstekende mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.


Redox bl forte

Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Deze multiprimer is snel overschilderbaar, en corrosiewerend. Je kunt deze multiprimer gebruiken op kunststof, aluminium, koper en metaal. De verf is overschilderbaar met een watergedragen lak.


Tot korting op Sikkens verf bij Verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts