dinsdag 17 oktober 2017

Chocolade chocoladefontein

Bij de Horeca Apparatuur Koning. XXL Korting - Alles op Voorraad! Chocoladefontein eenvoudig bestellen op beslist. Maakt Elk Feestje Bijzonder. Uur Besteld = Morgen In Huis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Heerlijk, een chocoladefontein ! Maar welke chocolade gebruik je hiervoor? Je kent ze vast wel, de feestelijke chocoladefonteinen waarmee je allerlei lekkers kunt laten overstromen met gesmolten chocolade. Niet alle soorten zijn geschikt voor dit apparaat. Daarom wat tips voor het gebruik van een chocoladefontein.


Een chocoladefontein huren – aangevuld met een buffet – is de beste manier om uw feest naar een hoger niveau te tillen.

Bij ChocoXL bent u aan het juiste adres om uw feest van een stijlvolle chocoladefontein te voorzien, zonder u zorgen te hoeven maken over de organisatie. Doop fruit, spekjes of andere lekkernijen in de gesmolten chocolade. Hierin staan echter over het algemeen niet de heerlijke dingen die je ermee kunt doen.


Dit recept voor fruitspiesen is daar een voorbeeld van. Callebaut chocolade voor een hoogwaardige chocoladefontein Wij dragen bij ChocoXL kwaliteit hoog in het vaandel. Voor in de chocoladefontein is vloeibaarheid van groot belang.


Mocht u echter geen gebruik willen maken van deze speciale chocolade of heeft u deze niet voorhanden, dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van gewone chocolade. Smelt hiervoor de chocolade in stukjes gebroken in een steelpannetje in een bodempje water of melk (liefst au bain Marie). U kunt daarbij kiezen uit melk, pure of witte chocolade. Het heeft even geduurd voor ik doorhad hoe ik een goede chocoladefondue op tafel moest zetten. En dan gaat het vooral om de consistentie van de chocolade.


Verder heb ik ook wel redelijk wat blunders begaan. Zo gebruikte ik een keer een plastic kom om de chocolade au bain marie te smelten die vervolgens een soort van vacuüm zoog en vervormde. Volgens de verkoper kan je een zak halen bij Jamin. Kan je niet gewoon een reep chocolade omsmelten?


Hebben jullie tips voor recepten?

Bekijk Direct Ons Complete Aanbod! Maak uw feest compleet met ChocoChef. Huur het lekkerste chocoladefontein buffet van Nederland! In originele doos, alles werkt, alles is schoon, boekje zit erbij.


De capaciteit van kilo is diezelfde als van de grotere CF4 maar deze fontein heeft een minimum aan chocolade nodig om te lopen van kilo, erg voordelig dus! De Montezuma kan tot 1personen aan binnen uur. Net als bij de chocoladefondue kunnen stukjes fruit of marshmallows bij de fontein gehouden worden, zodat er een laagje chocolade omheen komt. Als er minder chocolade in de fontein zit ontstaan er luchtbellen en krijg je geen vloeibare chocolade.


De chocoladefontein kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij. Tijdens gebruik kan je gewoon extra chocolade toevoegen. Houd er wel rekening mee dat het bassin niet helemaal vol zit, maar maximaal tot ¾ is gevuld.


Een te volle chocoladefontein zorgt voor een chocolade overstroming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts