vrijdag 27 oktober 2017

Grote balkonplanten

Ruime keuze tuinartikelen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Andere grote planten Ook tuinhortensia’s zijn geschikt voor grote terrassen. Ze worden taille-hoog en bloeien in juli en augustus met lichtend witte bloemballen.


Ook mooi: Een wit bloeiende hibiscus. Deze manshoge balkonplant bloeit vooral tussen juni en september.

Wil jij het echt groots aanpakken? Ga dan voor een olijfboom. Balkonplanten op het zuiden: opgelet voor de zon! De oleander is geschikt voor een balkon op het zuiden. Volle zon in hartje zomer kan echter verschroeiend zijn voor veel planten.


Op dit soort balkon verschijnen de echte zonnekloppers op het toneel. Wanneer je een balkon of kleine tuin hebt, zijn potplanten een uitkomst. Deze winterharde potplanten brengen het hele jaar plezier! Deze tips zijn specifiek gericht op het balkon en de balkontuin.


Sommige tips zijn ook toepasbaar voor mensen met een gewone tuin omdat ook daar het leuk is om een pot met bloemen op het terras te hebben staan. Er is een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je balkonplanten wilt gaan houden. Op een balkon moet je meestal woekeren met de ruimte, benut daarom ook de hoogte.


Een clematis, passiebloem of eenjarige klimmer als blauwe winde zijn daarom zeer geschikt als balkonplanten. Je kunt ze tegen een klimrek laten groeien, dat je aan de muur bevestigd. Mag dat niet, zet ze dan in een grote pot tegen een piramide van bamboestokken.

Slecht voor je portemonnee en het scheelt een hoop frustratie. Omdat ik zelf net van een huis met een grote tuin, verhuisd ben naar een huis met een terras (en een balkon), ben ik op onderzoek uit gegaan welke planten het best gedijen. Op zoek naar winterharde tuinplanten? Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan.


Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze. Een balkon dat op het zuiden ligt heeft veel zon. Bij een warme zonnige dag moet dit 2x per dag gebeuren. Kleine potten staan eerder droog dan de grote soorten. Om het verdampen van water tegen te gaan kunnen het best kunststof of geglazuurde potten gebruikt worden.


Alle tuinartikelen shop je online. Grote kamerplanten zijn perfect om jouw interieur of kantoor een krachtige, groene boost te geven. Dankzij hun grootte en tropische uiterlijk toveren ze elke ruimte om tot een urban jungle. Bovendien hebben grote kamerplanten hebben ook krachtige, luchtzuiverende eigenschappen. Vermijd (bij twijfel) grote zware stenen plantenbakken en kies voor lichtgewicht o. Zorg dat de vloer waterdicht is, eventueel kitten van de naden en dat er een waterafvoer putje is zodat de balkon onderburen en de kamers gelegen onder het dakterras geen water schade ondervinden van jouw groene.


Zoals de naam al doet vermoeden zijn terras- en balkonplanten een selectie tuinplanten die zich perfect lenen voor in een pot of plantenbak op een terras, patio of balkon. Met deze tuinplanten creëer je een fleurige en groene leefomgeving, zowel op grote als kleine terrassen en. Grote en bijzondere tuinplanten verfraaien elke buitenruimte, van tuin tot balkon of dakterras.


Hieronder vindt u een eerste selectie uit ons fraaie totaalassortiment aan. Een groot gedeelte van onze luxe collectie planten voor buiten is winterhard. Bij Fleurdirect vindt u de mooiste planten voor buiten Uitgebreid aanbod Bestel uw terrasplanten direct online! Dit doen ze dus door een ganse zomer lang zeer uitbundig te bloeien. Herfstanemonen vermeerderen door wortelstek en andere verzorgingstips.


De topbasisplanten voor op je terras of balkon? Wij zetten de eetbare, bloeiende en groeiende favorieten voor je op een rij. Een paprikaplant is een vrij grote plant, een grote pot is dus wel belangrijk. Ook een zonnige standplaats en voldoende water is gewenst. Rode pepers houden wel van een zonnige plaats.


Dat betekent dat er veel water gegeven zal moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts