dinsdag 31 oktober 2017

Spiegel zwart

Spiegel zwart

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Makkelijk en snel via Vergelijk. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Een spiegel is een onmisbaar item in je huis. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen. Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Voorzien van beschermfilm - vermindert het risico op letsel en beschadigingen als het glas zou versplinteren.


Zonder verlichting, geschikt voor opbouw verlichting en. Silhouette 1spiegel 139x70cm zwart aluminium. Naast zwarte kranen en accessoires kan de zwarte spiegel dan natuurlijk niet ontbreken. Daarom ben je bij Designspiegels.


Spiegel zwart

Een industriële spiegel met zwarte aluminium lijst zorgt namelijk voor een moderne uitstraling in je badkamer. Benieuwd naar onze zwarte spiegels ? Dankzij het handige koord is ophangen een fluitje van een cent. En wat voor lijst kies je? Moderne spiegels , zoals een design spiegel , zijn de laatste jaren populairder dan antieke spiegels.


Daarentegen kun je van een antieke spiegel een eyecatcher maken in een modern interieur. Vooral als je de spiegel opknapt of een nieuwe kleur geeft. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen.


Spiegel zwart

Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand.


Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zoe je een bijzondere spiegel ? Bestel nu direct in onze webshop! Geen verzendkosten (boven €5-). Hierdoor ben je verzekerd van een ambachtelijk en kwalitatief hoogstaand product.


Kies voor een spiegel met zwarte band! De Muebles Davinci is een ronde spiegel met een aluminium, zwart frame en wordt opgehangen door de leren band die aan het frame is gemonteerd. Met zwarte spiegels maak je een echt statement, en heb je ook een mooi woonaccessoire in huis.


Niet alleen een hangende wandspiegel met een zwarte lijst is mooi. Ook een staande zwarte spiegel kan een hoop invulling geven aan een lege ruimte. Het assortiment aan industriële spiegels bestaat uit koperkleurige spiegels , bronskleurige spiegels , steigerhouten spiegels en spiegels met een verweerde look, een zogeheten vintage-look of shabby-chic look. Zwarte spiegels voor elke.


Uiteraard hebben we ook industriële passpiegels. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer.


Spiegel zwart

Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Deze simpele, maar stijlvolle zwarte passpiegel past in vrijwel elk interieur. Super fijn om je outfit te kunnen checken in deze langwerpige passpiegel. De neutrale zwarte lijst heeft een strak design en past daardoor in vrijwel elk interieur.


Deze spiegel is voorzien van verlichting rondom. Dit houdt in dat de ledstrip in de spiegel verwerkt is. De mat zwarte omlijsting geeft een industriele uitstraling, helemaal de trend van nu. Montage materiaal wordt meegeleverd.


Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts