dinsdag 10 oktober 2017

Orthopedisch hondenbed met memory foam

Een orthopedisch hondenbed biedt extra comfort en stevigheid. Ideaal voor oudere honden of dieren met gewrichtsklachten. Bestel voordelig bij zooplus. Dus heeft u een hond met gewrichts- of ouderdomsklachten, gun hem dan een lekker orthopedisch hondenbed.


De speciale foam vulling van het orthopedische hondenkussen. Het speciale memory foam voor onze orthopedische hondenkussens of hondenbedden wordt over een laag HR koudschuim geplakt en natuurlijk voorzien van een mooie hoes.

Alles over orthopedisch hondenbedden. Wij leveren orthopedisch hondenbedden van ons eigen merk Comfort-Kussen en van andere merken. De orthopedische hondenmanden zijn gevuld met zeer dicht verkruimeld geheugenschuim ( memory foam ), dit zorgt ervoor dat het bed zich volledig vormt naar het lichaam van je hond.


Dit zorgt voor extra ondersteuning van de rug en gewrichten, ideaal voor grote hondenrassen of oudere honden die dat extra beetje steun wel kunnen gebruiken. Of wil je juist deze problemen voorkomen? Dit hondenbed is bijzonder geschikt voor honden met gewrichtsproblemen, artrose ,of ouderdomsverschijnselen.


Bovendien heeft het bed een preventieve werking om deze problemen te voorkomen. Hondenmatras of orthopedisch hondenbed.

Deze reageert op de lichaamstemperatuur en het gewicht van. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Uw product tot goedkoper. Dit schuim zorgt ervoor dat het bed zich volledig vormt naar de vorm van je hond.


Dit type orthopedisch hondenbed is bedoeld voor oudere huisdieren en honden met gewrichtsproblemen en spinale problemen. Het wordt ten zeerste aanbevolen, omdat het koelte biedt in zomertijden en warmte tijdens de winterseizoenen. Memory Foam is zeer dicht verkruimeld geheugenschuim van een hoge kwaliteit.


Het is gemaakt van rubber memory foam en materiaal voor alle weersomstandigheden, dat 1 polyester en waterdicht is. Dit orthopedische hondenbed is ontworpen voor middelgrote en grote rassen die extra steun voor rug en gewrichten nodig hebben. Daarnaast geeft het orthopedische hondenbed extra comfort vanwege de zachte, pluche buitenhoes. Mocht je hond wat ouder worden dan is een orthopedische hondenkussens extra verantwoorde kussens omdat de gewrichten minder belast worden.


Oudere honden, sporthonden en honden met gewrichtsproblemen en problemen met de wervelkolom krijgen tijdens het slapen vaak niet de rust, die ze nodig hebben. Het grote verschil tussen een orthopedisch hondenbed en een matras is dat een orthopedisch hondenbed voorzien is van een toplaag van traagschuim, ook wel memory foam genoemd. Zijn ideaal voor oudere honden of voor honden met gewrichtsproblemen zoals heupdysplasie (HD) of elleboogdysplasie (ED).


Speciaal ontworpen voor grotere rassen en huisdieren die extra steun voor gewrichten en rug nodig hebben. Orthopedisch schuim matras geschikt voor onze orthopedische hondenbedden. Bekijk alles met orthopedisch !

Gewrichtssparend hondenbed met memory foam voor een ontspannen en pijnloze slaap, ook ideaal voor oude honden. Ook voor oudere honden en hondenrassen die gevoelig zijn voor ligplekken op de ellebogen zijn deze kussens een ware weldaad. Bespaar tot wel via kiesproduct. Memory foam op een kwaliteitsvolle schuimlaag, in een luxueuze en verwijderbare kunstlederen hoes. Verkrijgbaar in maten: x cm.


Het orthopedisch hondenkussen werkt ontlasten of helpt juist om deze problemen te voorkomen. Deze bedden zijn bekleed met een goede kwaliteit kunstleer. Deze stof kan eenvoudig schoon worden gemaakt met een natte doek.


All-weather stof is een 1polyesterstof die waterdicht is gemaakt en gewassen mag worden in de wasmachine. Ook moeten deze honden goed kunnen slapen waarbij de gewrichten ontzien moeten worden. Dit kan met een orthopedisch hondenbed.


Wat is een orthopedisch hondenbed ? Bij orthopedie worden klachten en aandoeningen aan de gewrichten behandeld. Kenmerkend voor dit orthopedisch hondenbed is, het feit dat de memory foam zich naadloos aanpast aan de lichaamsvormen van uw hond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts