woensdag 25 oktober 2017

Hotel duinoord den helder

Redeem Points for Travel Vouchers! Expedia Last Minute Travel Deals. Book Today, Travel Tomorrow. Veel hotels in en nabij Den Helder. Al bijna 1jaar een begrip in Den Helder.

Op deze site vind u alle info over de mogelijkheden voor uw feest, bruiloft en familiediner. Onder de duinen tussen Den Helder en Julianadorp kunt u ons vinden. Wij zien uw komst graag tegemoet!


Auf dieser Seite Informationen über die Möglichkeiten für Ihre Party, Hochzeit und Familienessen. Seit fast 100-jährige Tradition in den Dünen zwischen Den Helder und Den Helder Julianadorp uns. Wir freuen uns auf Ihren Besuch!


U bent vanaf het hotel binnen min lopen bij.

Tevens zijn er exclusieve mogelijkheden om bepaalde gedeeltes van het hotel af te huren. Op slechts tien kilometer afstand vindt u grote steden als Den Haag, Delft en Leiden. In ons sfeervolle restaurant met fraaie serre kunt u genieten van ontbijt, lunch of diner. Bij ons à la carte menu kunt u kiezen uit vlees-, vis of vegetarische gerechten.


Tevens wordt er dagelijks een wisselend 3-gangen-menu samengesteld voor € 250. De lunch wordt geserveerd van 12. Wij beschikken over comfort kamers, suites, familie-kamers en mindervalidenkamers. Ons 3-sterren hotel is van alle gemakken voorzien en vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw bezoek aan Den Helder.


Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie! Hotel Den Helder , Den Helder. Voordelig hotelarrangement in Den Helder. Maak gebruik van de lage prijs! Vergelijk alle aanbieders van dit hotel.


Ons hotel beschikt over comfort éénpersoons kamers, comfort tweepersoons kamers en junior suites.

Dankzij de all-in-formule van Duinoord weet je vooraf precies wat je kwijt bent voor een heerlijk dagje uit, inclusief hapjes, drankjes en heel veel activiteiten! De entreeprijs is afhankelijk van de kleur op de bezoekdatum. Als je hieronder op de gewenste datum klikt, verschijnt een overzicht met de openingstijden en tarieven. Het doet uitgewoond aan! De kamer heeft een jaren uitstraling met vilt tapijt en versleten meubilair en een betegelde vensterbank.


De verlichting is ongezellig. In de douche krijg je een klein straaltje terwijl het douchegordijn aan je benen plakt. Strandslag Duinoord is de best geoutilleerde strandopgang van Den Helder met ruime parkeergelegenheid in de omgeving, een eigen Beachclub en een bewaakte strandpost tijdens het zomerseizoen.


In de directe omgeving zijn veel natuurgebieden te vinden zoals de Donkere Duinen en Mariëndal. Gerne können Sie zu diesem Zweck von unserem Fahrrad- und E-Bike-Verleih Gebrauch machen. Als u heerlijk wilt uitwaaien op het strand is dit hotel zeer aan te raden. De appartementen zijn ruim opgezet en van vele gemakken voorzien. De omgeving biedt tal van activiteiten.


Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts