dinsdag 17 oktober 2017

Buitenschermen

En in tegenstelling tot krijten is er flexibiliteit in de lichtopbrengst. Buitenschermen betekenen voor de teler een betere klimaatbeheersing en een hogere productie. Groot assortiment tuinschermen van hout, composiet of gaas.


Het tuinscherm van uw keuze vindt u op tuinafscheiding. Scherpe prijzen, snel geleverd. Het doel van buitenschermen is om het klimaat in de kas beter te regulieren.

Het buitensluiten van zonlicht zorgt voor minder instraling en een lagere temperatuur in de kas. Door het gebruik van buitenschermen blijft de warmte in de zomermaanden buiten de kas. Voordelen zijn minder instraling van de zon, een lagere temperatuur in de kas, en daardoor ook energiebesparing. De enige echte manier om warmte buiten de productiekas te houden is het gebruik van buitenschermen.


De schermsystemen aan de buitenzijde van de kas houden het zonlicht buiten. De wartmte blijft buiten en hoef je dus ook niet uit de kas te krijgen. Om ervoor te zorgen dat buitenschermen goed bruikbaar zijn, kan u ervoor kiezen high bright toe te passen. Bij deze techniek worden de originele lampen vervangen door meer en krachtigere lampen.


Tuinschermen Aanbieding - Momenteel hebben wij een aantrekkelijke tuinschermen aanbieding en dit zijn geimpregneerde tuinschermen van 180x1cm.

Een eye-catcher op uw pan direct communiceren met uw passanten. Een nieuwe locatie die u onder de aandacht brengt met een reclame zuil. Profiteer van onze koopjes in tweedehands Doe-het-zelf.


Huisman ontwikkelt, levert en installeert scherminstallaties en verduisteringsinstallaties. Het brede aanbod omvat binnen- en buitenschermen , horizontale en verticale schermen, enkel- en meervoudige schermen en schermen voor energiebesparing, zonwering en verduistering. Bovendien zorgen buitenschermen voor een lager elektriciteitsverbruik (door afname van de koellast) en hogere CO2-concentraties (door minder ventilatieverlies). En dankzij de isolerende werking van buitenschermen kan ook in de wintermaanden flink op energie worden bespaard.


Met horizontale binnen- en buitenschermen wordt onder andere energie bespaar direct zonlicht diffuus gemaakt, zonlicht weggeschermd en lichtuitstraling tegengehouden. Doel: een goed klimaat voor de plant en een aangenaam werkklimaat voor de mens. De horizontale schermen zijn solide en bieden jarenlang rendement.


Boven op de kas wordt een robuuste constructie gemonteerd waartussen een scherminstallatie wordt geinstalleerd. Zonwering Complete collectie buitenzonwering. Van automatische zonneschermen voor sfeer en schaduw. Voor de goedkoopste kwaliteits Zonneschermen moet u bij Zonnescherm-discount zijn. Bestemd voor: het weren van een teveel aan zoninstraling en het verminderen van het warmteverlies uit tuinbouwkassen door het aanbrengen van beweegbare schermen aan.


Aanwezigheid op straat Meer dan van alle buitenschermen in ons beheer. Schaalbaar netwerk - 100. SunbriteTV buitenschermen Home Producten Digital signage SunbriteTV buitenschermen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Vraag een offerte aan voor een groot scherm voor uw bedrijf of evenement! Bekijk ons assortiment zonneschermen of alle zonnescherm aanbiedingen. Fors stijgende belangstelling voor buitenschermen De belangstelling voor vlakke buitenschermen op Venlo-kassen neemt flink toe. Meestal is het schermmateriaal opgehangen aan doekhaken onder roestvrijstalen draden.


LED scherm huren of kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts